2777
2789

کله پاچه عاشقشم چون پسرمو حامله بودم ویارشو داشتم 

ی غذای محلیم داریم خیلی بد بوعه کمای هنو نمیدونستم حاملم رفتم خونه مادرجونم گفتم بههههه بو چی میاد همه شبیه علامت تعجب شدن چون بوش افتضاحه😂مادرجونم گفت عه حامله ای🤣🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کله پاچه. بگم شاید اونایی که عاشقشن،بدشون بیاد. شیر هم چندییییین سال نمی‌خوردم.چون بچه بودم.دختر ع ...

کله پاچه سالی دوبار خوبه

شیر را منم بدون شکر وگاهی حتی با نمک دوست دارم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

کله پاچه  ماهی

ماهی دلم براش کباب شد

با اینکه خاصیتش سرده خیلی خوشمزه است اگر درست وحسابی بپزه و سرخ بشه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

یه بار خونه دوستم کتلت خوردم اینقدر ضخیم بودن وسطشون هم گوشت کلا خام بود دوبار رفتم سرم وصل کردم دیگه کتلتی که یکی دیگه درست کرده باشه لب نمیزنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بگو بگو 😍😁

آخ آخ 

خودت خواستی🤣🤣

عاشق شده بودیم دو تایی 

بعد منو دعوت کرد هتل درویش صبحانه ...تو مشهده 

خلاصه ۶ صبح بیدار شدم آی آرایش کن لنز بذار در حد خفه کردن

۹ صبح هتل درویش 

صبحونه ی سینی بود از انواع غذاها فک کنم ۱۵ یا ۱۶ مدل غذا از هر کدوم ی ذره 

همش در حد عالی 

آشپزهاش حرفه این 

ماهی دلم براش کباب شد با اینکه خاصیتش سرده خیلی خوشمزه است اگر درست وحسابی بپزه و سرخ بشه.

نگو اه اه اه

من کلا فوبیای ماهی دارم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
زبون گوسفند.پاچه گوسفند اصلا نمیخورم.. یعنی قشنگ‌چهره گوسفند جلومه. اییییییی😬😬😬😬

زبون گوسفند لذیده به به

خودم ندارم ولی مامانم میگم موقع زایمان خواهرم خیلی وضعشون بد بوده درحدی ک غذای درست حسابی برا خوردن ...

وای چ آدمای بی وجدانی😔 

یادمه ویارکباب داشتم اونقدرهوس کرده بودم ک سردردگرفته بودم همسراول بی شعورم باکلی منت بعدکلی خواهش من رفت بگیره مادرش جلوش وایستادگفت ازالان پروش نکن!خودم ی چیزی میذارم براش. خدالعنتشون کنه اونه آشغالم برگشت گفت حق بامامانمه آدم ک نمیتونه هرچیزی ک هوس کنه بخوره!اونجابودک فهمیدم حاملگیم ازاین آدم حماقتی بیش نیس وشکرخداآخرخودمو نجات دادم

Dunyada olumden baskasi yalan