2777
2789
عنوان

خونریزی دربارداری وسقط شدن

63 بازدید | 3 پست

تو سقط شدن غیرعمدکه آدم ب حونریزی میفته وجنین سقط میشه ممکنه بقایای جنین یکم بمونه ونیفته؟یافقط توسقط عمدی ممکنه بقایابمونه؟

من سقط شد جنینم چهل روز قبل.  اول خونریزی شدید بعد خودش افتاد جفت و...نیومد .خونریزی بسیار شدید بود تا اورژانس بردم بیمارستان و‌بعدش کورتاژ .

همون موقع دوستمم سقط شد بچه ش اون   جنینش ک دفع شد خونریزی کمداشت ولی جفت و.بقایا مونده بود ‌ با دارو رفع شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در هر صورت بعد سقط باید سونو داخلی انجام شه تا میزان خونریزی و آندومتر برسی شه تا مشکلی پیش نیاد

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬