2777
2789
چیشده 

اصلا بهت بگم باورت نمیشه سر چه چیز مسخره ایه

لنگه کلا ۳ ملیون تومن پولم از صبحه درگیرشم تا الانم خابم نبرده 

ی جای خیلی ضروری گیر کردم پول میخام عقدم همسرم میگه چون زیر ی ساله عقدیم وظیفه پدرته بعد ی سال برای منه 

پدرمم بنده خدا بهش بگم حرفی نداره اما میدونم دست و بالش خالیه اگرم بده خیلیی میره تو فشار نمیخام ازش بگیرم

البته همسرم میگ ببین اگر پدرت نداشت بیا بگو من میدم بهت اما نمیخام پدرمو جلوش خورد کنم 

میخام از ی طریقی پولو خودم جور کن تا آخر همین ماه وقت دارم 

نمدونم وام فوری ای چیزی بگیرم یا برم ی سری چیزامو آگهی کنم تو دیوار نمدونمممم🤦🏻‍♀️اما نمیخام از هیچکودوم بگیرم به همسرمم میخام بگم از پدرم گرفتم 

هیشکیم ندارم ازش قرض کنم که با خرجی ای ک میده ماهانه بهم بهش قرضشو بدم 😭😭

نفس عمیق بکش و بگو

ی جای خیلی ضروری گیر کردم پول میخام عقدم همسرم میگه چون زیر ی ساله عقدیم وظیفه پدرته بعد ی سال برای منه 

پدرمم بنده خدا بهش بگم حرفی نداره اما میدونم دست و بالش خالیه اگرم بده خیلیی میره تو فشار نمیخام ازش بگیرم

البته همسرم میگ ببین اگر پدرت نداشت بیا بگو من میدم بهت اما نمیخام پدرمو جلوش خورد کنم 

نمدونم وام فوری ای چیزی بگیرم یا برم ی سری چیزامو آگهی کنم تو دیوار نمدونمممم🤦🏻‍♀️اما نمیخام از هیچکودوم بگیرم به همسرمم میخام بگم از پدرم گرفتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده

اصلا بهت بگم باورت نمیشه سر چه چیز مسخره ایه لنگه کلا ۳ ملیون تومن پولم از صبحه درگیرشم تا الانم خا ...

اگه وام بگیری که توی قسط هاش میمونی...اگه میبینی وسیله اضافه ای داری که می ارزه ولی استفادش نمیکنی می تونی بفروشی..

عفونت زخم ها به مغز استخوان رسیده است . . 
الان بحث سر یه چیز دیگه است من نمیخوام دلتو چرکین کنم اما این چه دلیل مسخره ایه که شوهرت میاره،گیریم ...

😔😔متاسفانه نمیگه نمیدم پولو به درک 

اتفاقا قبل اینکه اینو بگه کلی حرف میگه پشت بابام که اره بابات مگه چقدر خرج داره نمیده یا اینکه دختر شوهر دادن از همین چیزا راحت بشن یا کلی چیز دیگ بعد اخرشم میگ برو ازش بپرس اگر داشت ک هیچ نداشت بیا از من بگیر 

یعنی منتظره من برم بابامو کوچیک کنم پیشش ک بابام ی قرون نداشت بهم بده تو بیا لطفا بده 

ک منم عمرا غرورم اجازه بده 

تروخدا راهنماییم کن چیکار کنم داره میترکه مغزم 

اگه وام بگیری که توی قسط هاش میمونی...اگه میبینی وسیله اضافه ای داری که می ارزه ولی استفادش نمیکنی م ...

منظورم وام ۱۰ ۱۵‌ ملیونی نیست 

در حد ۵ تومن هم اوکیه 

اصلا اگر شرایطش بود ( منظورم اینجاییه که توش بخاطر پول گیر کردم ) میتونسم توی ظرف ۳ ماه 

ماهی ۱ تومن بهشون بدم مشکلی نبود 

من فقط الان یهویی ۳ تومن ندارم اما تو ۳ ماه میتونم ماهی ۱ تومن بدم 

مثلا ازین وام کما حداکثر ۵ ۶ تومنی

منظورم وام ۱۰ ۱۵‌ ملیونی نیست  در حد ۵ تومن هم اوکیه  اصلا اگر شرایطش بود ( منظورم اینجا ...

ام...درسته..

اگه فوریه بازم باید تا فردا صبر کنی تا بری بانک..

ام...درسته.. اگه فوریه بازم باید تا فردا صبر کنی تا بری بانک..

نه درون حد فوری نیست حداقل تا ۲۰ این ماه زمان دارم 

اما خب نمدونم کودوم بانک ی همچین وامی میده بی ضامن 

حتی اگر اعتبار حسابامو هم کلا چک کنن میبینن ک مشکلی ندارم 

شما تجربشو داشتی یا اشناهات رفته ؟  شرایطش چطوریه چی باید بگم ؟  ضامن میخاد ؟

مامانم چندبار از بانک سینا وام گرفته،اونجا حساب داره و ضامن نمیخواستن...از صادرات هم همینطور ولی درست یادم نمونده،فکر میکنم اگه وام کم باشه ضامن نخواد