2777
2789

اکثرا بد غذا هستن آره ببر عزیرم

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاش فقط آب میوه و کیک   پاستیل  شکلات

شما نخری تو خونه نباشه میل به غذا خوردن پیدا میکردن.بیشترین علت بدغذایی بچه ها همین والدینن هرچیزی که مضره میگیرن میدن به بچه بعد میگن بچه چرا غذا نمیخوره!شکر مصنوعی توی ابمیوه و کیک و پاستیل میدونید چقرز مضره واسه بچه تو سن رشد.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙

بچه اشنامون شبا هم بالاسرش نوشابه میزاشتن یه وقت بیدار میشد نوشابه میدادن بهش!صبح قبل صبحانه ژله آماده و چیپس!بعد مادره میگفت نمیدونم چرا صبحانه نمیخوره😐حیف معده بچه ها نیست با این چیزا پر میکنید.شما نخرید دم دست بچه نباشه نمیخوره.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙