2777
2789
عنوان

برچسب کابینت

149 بازدید | 13 پست

یه خونه خریدیم، فعلا پول تعویض کابینت نداریم ... 

سطح کابینت ها صاف نیست از این قدیمی هاست که پستی بلندی داره...

میشه برچسب زد روشون؟؟؟

عکسش رو میزارم نظر بدید

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

اره ولی یه کاربلد بچسبونه که زیرش هوا نگیره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید نتم ضعیفه

کابینت ها اصلا به دلم نیست

نمیتونم هم عوض کنم 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ببخشید نتم ضعیفه کابینت ها اصلا به دلم نیست نمیتونم هم عوض کنم 

چوبین؟؟

به فلزیا دیدم میزنن برچسب

به چوبیا رنگ بزنه احتمالا

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
چوبین؟؟ به فلزیا دیدم میزنن برچسب به چوبیا رنگ بزنه احتمالا

فقط از این مدل در بیاد. خیلیییی زشتن

چوبین؟؟ به فلزیا دیدم میزنن برچسب به چوبیا رنگ بزنه احتمالا

اره چوب

اره چوب

اگر چوب هست از رنگ فروشیا راهنمایی بگیر یه رنگ هست طرح چوب مبشه خیلی قشنگ میشه.خودتون بزنید.من مامامانم همه درهاشو زد عالی شدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اگر چوب هست از رنگ فروشیا راهنمایی بگیر یه رنگ هست طرح چوب مبشه خیلی قشنگ میشه.خودتون بزنید.من مامام ...

میشه عکسشون رو بفرستید نگاه کنم

میشه عکسشون رو بفرستید نگاه کنم

اخه من خونه مامانم نیستم،که بخام عکس بفرستم.

این دری که من دیدم تو عکس  فقط با رنگ خوب میشه چون که چوبش یدست صاف نیست با برچسب سخته  و نمیشه