2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سئوالت چی هست

میخوام بدونم موقع ورودبه اون کشور چه سوالاتی میپرسن ؟ 

مخصوصا موقعی که پرواز ترانزیت باشین ؟ یعنی از ایران بری یک کشور دیگه و بعد دوباره یه هواپیما دیگه سوار بشی تا به مقصد برسی 

یعنی خودتون به تنهایی نرفتید ؟؟ کدوم کشور رفتین ؟

روسیه  رفتیم بارتون رفتیم ویزا گروهی بود

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
روسیه  رفتیم بارتون رفتیم ویزا گروهی بود

پس موقع ورود به فرودگاه کشور روسیه با چالشی مواجه نشدید ؟؟؟ کسی بود که زبان انگلیسی بلد باشه و بتونه به سوالات  احتمالی مامور فرودگاه پاسخ بده 

پس موقع ورود به فرودگاه کشور روسیه با چالشی مواجه نشدید ؟؟؟ کسی بود که زبان انگلیسی بلد باشه و ...

خودمون انگلیسی بلدیم ولی تو روسیه اکثرا هیچکدوم انگلیسی بلد نبودن با زبون اشاره کارمونو راه مینداختیم   تور لیدر بود هیچ مشکلی نداشتیم نه 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
میخوام بدونم موقع ورودبه اون کشور چه سوالاتی میپرسن ؟  مخصوصا موقعی که پرواز ترانزیت باشین ؟ ی ...

اول اینکه مهم هست ورودت به چه کشوری باشه خب هر کشور قوانین خودش رو داره

و اینکه مثلا اگر با دعوتنامه بری موقع ورود دعوتنامه چک میشه

باید از هر روشی که وارد میشی یه نسخه از مدرکت باهات باشه

تا اونجا که من اطلاع دارم باز هم میگم البته بسته به قوانین اون کشور داره و نوع ویزات ولی اینکه ورود از هر کشوری که داری خروجت هم از همون کشور باید باشه

مثلا المان خیلی سخت گرفت ورود رو برای ما اما فرانسه و اتریش خیلی راحت تر بود

خدایا عزیزانم رو حفظ کن 
اول اینکه مهم هست ورودت به چه کشوری باشه خب هر کشور قوانین خودش رو داره و اینکه مثلا اگر با دعوتنام ...

منم میخوام برم آلمان ، ورودم ولی از سوییس هست ، یعنی ممکنه مشکل ایجاد بشه ؟؟ 

من انگلیسی بلدم ولی میترسم هول بشم نتونم پاسخ بدم یا اگر کسی انگلیسی رو خیلی تند حرف بزنه ممکنه متوجه بعضی کلمات نشم . 

منم میخوام برم آلمان ، ورودم ولی از سوییس هست ، یعنی ممکنه مشکل ایجاد بشه ؟؟  من انگلیسی بلدم ...

چرا مستقیم نمیری ؟

المان کلا خیلی سخت میگیره مثلا من دعوتنامه رو گذاشتم رو پاسپورت و تحویل دادم اما باز هم سئوال پرسید که الان کجا میری این دعوتنامه رو کی برات فرستاده و متاسفانه آلمانی فقط حرف میزد اما تو برگشت پلیس انگلیسی حرف زد و من هم ازش خواستم اروم صحبت کنه

خدایا عزیزانم رو حفظ کن