2777
2789

چه نصیحتی دارید اینجا به من بگید

باید و نبایدای کنکور

نگید گوشیو خاموش کن برو بخواب یا درس بخون درس خوندم الانم هرچه کردم خوابم نبرد🥲

evolving=درحال تکامل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مث چیییییییییی بخون یا کلا نخون سرنوشت کسایی که معمولی میخونن با کسایی که اصلا نمیخونن یجور میشه

خودمم دوست دارم مث چییی بخونم اما زودی خسته میشم از نظر جسمی پشت کتفم درد میگیره زیاد انرژیمم تموم میشه

evolving=درحال تکامل

من تا عید 4،5 ماه خوندم 2 ماه آخر به روزی 7 ساعت میخوندم، برنامه داشتم روزی 10 تا 15 ساعت بخونم اما بعد از عید مطالعه م 0 شد هیچی به هیچی همیشه حسرت اون چند ماه نخوندم رو دارم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ان‌شالله که هرچی خیره همون بشه ، اگر  خیلی استرسی هستی ، روش کار کن ، نذار اینطوری بمونه ... وگرنه هرچقدر بخونی، استرس نمیذاره مغزت به یاد بیاره و تمرکزت رو بهم میزنه. ‌‌ تا حد مفیدش خوبه اما بیش از اندازه خیلی مخربه ، شاید ادم توجه نکنه خیلی اما روز کنکور آسیب میزنه.... مشکل من این بود

اگه آزمون میدی حتماااا تحلیلشون کن

تست زیاد بزن...نکته یادداشت کن...مرور کن...استرس سمه دورش کن...تفریح کن حتما و ترجیحا تو طبیعت باشه..آب بخور...به دوستانت اصلا توجه نکن...خوب بخواب و مواظب سلامتیت باش. و خیلی چیزای دیگه که اگه دوس داشتی میگم

چرا نخوندی؟ دیگه کنکور شرکت نکردی؟

نمیدونم همینطور بد دلیل حوصله نداشتم 

شرکت کردم ولی دیگه اونطوری نخوندم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین یا رومیه روم یا زنگیه زنگ...اگه میخوای تفریحی بخونی و شل کن سفت کن دربیاری ی دیقه هم نباید عمرتو هدر بدی پشت کنکور...من خودم خوب نمیخوندم اخرشم اون چیزی ک خواستم نشد و  یکی از بدترین دوران زندگیم پشت کنکوری بودنم شد اما خب چون دونستم فایده نداره بمونم رفتم دانشگاهو خداروشکر راضیم...راستی یادت نره سلامت روح و جسمت از کنکور خیییلی مهم تره 

آزمایش خون بده یه ویتامینی چیزیت کمه  سعی کن بری کتاب خونه

کتابخونه هم میز و صندلیه مث خونه من مشکل تمرکز ندارم مکان درس خوندنم راحت نیست خسته میشم

evolving=درحال تکامل