بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تا عید 4،5 ماه خوندم 2 ماه آخر به روزی 7 ساعت میخوندم، برنامه داشتم روزی 10 تا 15 ساعت بخونم اما بعد از عید مطالعه م 0 شد هیچی به هیچی همیشه حسرت اون چند ماه نخوندم رو دارم
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
انشالله که هرچی خیره همون بشه ، اگر خیلی استرسی هستی ، روش کار کن ، نذار اینطوری بمونه ... وگرنه هرچقدر بخونی، استرس نمیذاره مغزت به یاد بیاره و تمرکزت رو بهم میزنه. تا حد مفیدش خوبه اما بیش از اندازه خیلی مخربه ، شاید ادم توجه نکنه خیلی اما روز کنکور آسیب میزنه.... مشکل من این بود
ببین یا رومیه روم یا زنگیه زنگ...اگه میخوای تفریحی بخونی و شل کن سفت کن دربیاری ی دیقه هم نباید عمرتو هدر بدی پشت کنکور...من خودم خوب نمیخوندم اخرشم اون چیزی ک خواستم نشد و یکی از بدترین دوران زندگیم پشت کنکوری بودنم شد اما خب چون دونستم فایده نداره بمونم رفتم دانشگاهو خداروشکر راضیم...راستی یادت نره سلامت روح و جسمت از کنکور خیییلی مهم تره