2777
2789
عنوان

واسه رفع حالت تهوع بارداری چی کار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14896 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روده گوسفند از جگری بخربخور عالیه دکتر من تجویز کرد.قورتش بده

😐فکرشم تهوع آوره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

تحمل نون خشک دمیترون من الان تو ۴ ماه هستم هنوز صبحا بالا میارم

سلام تیکرمو نگاه کنننن

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼

سلام من تجربه تهوع تو بارداری رو ندارم 

اما یک روز که باردار بودم و رفته بودم دکتر 

یک خانم باردار داشت از حالت تهوع برای دکتر می‌گفت و خیلی اذیت بود 

پزشک خیلی با تجربه و کاربلدی هم هست 

بهش گفت لیوان آب بزار فریزر در اون حد که فقط روی آب کمی حالت یخ زدگی نازکی پیدا کنه 

بعد از اون آب بخور 

حالت تهوع رو کم می‌کنه 

هفته سیزدهم 

منم ۱۳ و یه روز امممم رفتم دو روز 😍😍😍

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
هیچی تحمل کن اونایی که امپول و قرص دمیترون مصرف کردن بعد بچشون دجار بیماری های قلبی شده خدا کنه به ...

من دوتا بارداری سخت پر از حالت تهوع داشتم باور کن فقط تحمل کردم

الان فکرشم نمیتونم بکنم باردار بشم حاضرم بمیرم ولی دیگه اون روزا رو تجربه نکنم 

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

هیچی تحمل کن اونایی که امپول و قرص دمیترون مصرف کردن بعد بچشون دجار بیماری های قلبی شده خدا کنه به ...

کی میگه عزیزم ؟؟؟ من آنقدر بالا آوردم سرم ۲۴ ساعته توش آمپول دمیترون میریختن 

خدا رو شکر بچم دسته گل