2777
2789
عنوان

واسه رفع حالت تهوع بارداری چی کار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14882 بازدید | 59 پست
هفته سیزدهم  

عزیزم سعی کن دمیترون رو نخوری مگر اینکه واقعا مجبور شی 

اینو دکترم بهم گفت 

خودت ببین چی تهوعت رو کم میکنه 

چند قطره آبلیمو تو آب قاطی کن بخور اگه دیابت بارداری نداری یکمم شکر بزن شربت آبلیمو شه 

ولی تو مصرف شکر هم زیاده روی نکن 

میوه ها رو امتحان کن ببین با چی خوبی 

بوی میوه ها، گلاب، حتی بوییدن آبلیمو باید امتحانشون کنی 

بلخره یه چیزی هست آرومت کنه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزم  سنو ان تی رفتی؟ جنسیت گفتن بهت؟

امروز دومین سونوم بود که تازه نی نی و دیدم واییی قبلی نگفت حامله ایییی بعدش من خودم میدونستم حاملم با اینکه خونریزی داشتمممم بعد نگفت چیه من حدس میزنم دختره گفت دختر بهش میخوره اما ممکنه هفته بعد بگم پسره هاااا ویحینیتقججثکجث

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
مگه جگر سفید نمی خورید ؟قیافش وطعمش مشابه هست.تازه قورت بده راحته منم اصلا قبول نمی کردم بعدا خودم ...

منظورت ششه؟

خام؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ان شاء الله سالم بیاد بغلت 😍

همچنین پسر گلت بیاریم با هم بازی کنن مرداد ماهی هارووو یه آذر ماهی ام دارم پسرررر واییی این دوسدارم دختر باشه پسر باشه پدرمو در میارن🤣🤣🤣🤣

امیدوارم نی نی ها                                                       سلامت روح و روان                                                               و جسم و قلب داشته باشن👼🏼
ان شاء الله هر چی دوست داری همون بشه 

دوباره میخوای شما ام طبیعی بدنیا بیارییییی

ان شاء الله هر چی دوست داری همون بشه 

بچه اولتون چیهههه😍😍😍

چه قشنگ بهش گفتی حالا برعکس من صبحها شروع میشد شبا عالی بودم اگه برا من کامنت میخاستی بذار ...

نه خیر به شما میگفتم یه تیکه نون خشک یا سوخاری بزار بالا سرت قبل از این که از تخت بیای پایین بخور