2777
2789
عنوان

توبه

207 بازدید | 17 پست

سلام

می‌خوام توبه کنم، نمی‌دونم خدا من رو میبخشه یا نه

خیلی گناه‌های بزرگی دارم در کنارش حق الناس هم هست (بیشتر مالی هست و توانایی جبرانش رو ندارم).

الآن هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی بیمار هستم نمی‌دونم اگر توبه کنم و خودم رو اصلاح کنم شرایطم بهتر میشه یا نه.

ممنون میشم اگر تجربه‌ای یا اطلاعاتی در این مورد دارید بهم بگید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز ۱۱ رجب بود 

به نظرم واسه بخشیده شدن ۱ هفته شو روزه بگیر بدون نگاه به گذشته به آدم پاداش میده

من ۲ سال ماه رجب روزه میگیرم و ۱ بار به آرزوی دست نیافتنی م تو این ماه رسیدم 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍     

ماه رجب ماه توبه ست 

معلومه که میبخشه 

در حد توان جبران کنید هرجا کم آوردید خدا کمک میرسونه

ساحران زمان موسی کلی از مردم رو به گمراهی کشونده بودن اما خدا بخشیدشون

فرعون هم توبه میکرد خدا میبخشیدش 

همین که نیت جبران حق الناس دارید خدا کمک می‌کنه نگران نباشید 

امروز ۱۱ رجب بود  به نظرم واسه بخشیده شدن ۱ هفته شو روزه بگیر بدون نگاه به گذشته به آدم پاداش ...

مشکل اینه که اهل نماز و روزه هم نیستم، از همه گناهانم پشیمونم و می‌خوام واقعا توبه کنم اما در رابطه با نماز و روزه انگار به اون اعتقاد صد در صدی نرسیدم، نمی‌دونم مشکل کجاست.

ماه رجب ماه توبه ست  معلومه که میبخشه  در حد توان جبران کنید هرجا کم آوردید خدا کمک میرس ...

خیلی ممنون پیامتون رو دوست داشتم، امیدوارم خدا واقعا به طور ویژه‌ای کمکم کنه 

خدا تو قرآن میگه، نه تنها توبه ی، توبه کننده ها رو قبول میکنه بلکه اونها رو دوست هم داره  هیچو ...

از رحمت خدا هیچوقت ناامید نمیشم، بیشتر مشکلم حق الناس هست. تصمیمم اینه تا میتونم در آینده و در اسرع وقت جبران کنم، اما میترسم بعضیاش رو به دلایلی نتونم.

مشکل اینه که اهل نماز و روزه هم نیستم، از همه گناهانم پشیمونم و می‌خوام واقعا توبه کنم اما در رابطه ...

سخنرانی های  استاد مصطفی امینی خواه رو گوش کنید 

خیلی ذهنتون رو باز می‌کنه از راه عقلانیت 

ایشون خیلی باسواد و شوخ طبع و امروزی هست 

تو گوگل بزنید سایتش میاد 

سخنرانی آن سوی مرگ و سه دقیقه تا قیامت ایشون خیلی معروفه و حتی بین ایرانیان اروپا ‌و آمریکا هم پرطرفداره

سخنرانی های  استاد مصطفی امینی خواه رو گوش کنید  خیلی ذهنتون رو باز می‌کنه از راه عقلانیت ...

صحبتاشون در رابطه با کتاب آن سوی مرگ رو قبلا شنیدم (البته قبل از اینکه حق الناس گردنم بیاد). اتفاقا همین یک ساعت پیش دوباره دانلود کردم بازم گوش بدم. بقیه صحبت‌هاشون رو هم چشم حتما گوش میدم، انشاءالله که نتیجه خوبی داره.

از شما هم ممنونم بابت کمکتون.

از رحمت خدا هیچوقت ناامید نمیشم، بیشتر مشکلم حق الناس هست. تصمیمم اینه تا میتونم در آینده و در اسرع ...

حق الناس رو تا اونجا که میتونی باید جبران کنی، اینکه میگی مالیه یا باید پرداخت کنی یا راضیشون کنی

اوناییکه هم نمیدونی کجان نمیتونی رو باید رد مظالم بدی که از مرجع تقلید باید بپرسی نحوه ی پرداختشو، چون فرق میکنه 

همیکنه در تلاشی برای رفع حق الناس، خدا کمکت میکنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
حق الناس رو تا اونجا که میتونی باید جبران کنی، اینکه میگی مالیه یا باید پرداخت کنی یا راضیشون کنی ا ...

رد مظالم چحوریه من کلاس  سوم راهنمایی یک کار خیلی بدی در حق یکی.از همگلاسی هام کردم  خیلی وحشتناک عذاب وحدان دارم  هر بار یادم میاد واقعا از خودم متنفر میشمممم😢