2777
2789

ازرگاني خوندم ميخام توليدي بزنم ساندويچ سرد لطفا بگين چطوري دوست دارين باشه أز بين أين مواد كدومارو دوست دارين توش باشه كدوما نباشه.خيارشور  كاهو كلم سفيد قرمز خلال سيب زميني خلال جعفري و سس .دوم اينكه بسته بنديش طوري باسه كه كل ساندويچ ديده شه يا نصفه ديده شه أيا ايده أي دارين ساندويچم فروشش بيشتر شه؟اشانتيون شكلات ليسكي برا بچه ها بزارم يا دستمال بزارم يا به جا سسشو بزرگ بزارم؟لطفا ايده دارين بگين هرچي دوست دارين نظرتونوبگين

سس رو بزرگ بزار

خلال سیب زمینی دوست دارم توش باشه 

نصف ساندویچ دیده شه منظره ی قشنگتری داره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نمیخورم مگر اینکه مجبور باشم 

ولی دوس دارم چیزایی که داخلش هست مشخص باشه مثلا بعضیا میان کلی آت آشغال میکس میکنن و من دیگه از اون برند خرید نمیکنم

سس رو بزرگ بذاری بهتره 

دستمال و نی نوشابه هم خوبه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

من از کلم سفید بدم میاد دوست ندارم باشه

کالباسشم دوست دارم زیاد باشه 

به نظرم سسشو بززگ تر بزار

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بنظرم دستمال خیلی خوبه 

مصرفی و بدرد بخور 

و اینکه بنظرم همه اینا داخلشون باشه خیلی خوبه بجز کلم سفید و قرمز 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

به نظرم سسش جدا باشه مدت بیشتری ماندگاری داره چون سس نون رو خیس میکنه

هر چند تازگی ساندویج کالباس هانی رو خوردم سس زده بود و خوشم اومد

رنگ پاکت بسته بندی اش هم قشنگه به نظرم

شخصا از کلم چندان خوشم نمیاد ولی عاشق خیارشورم. اما نمیدونم چرا خیارشورهای کنار غذا تو رستوران انقدر بد مزه ان

نصف یا یک سوم ساندویچ مشخص باشه بهتره

ایده دستمال هم خوبه چون معمولا بیرون خورده میشه و مشتری به یه دستمال احتیاج داره

اشانتیون یه آدامس هم خوبه هم شیرینه و هم به هضم غذا کمک میکنه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

اصلا سبزیجات نزار زود شل میشه . فقط کالباس یا الویه یا ساندویچ مرغ و قارچ میتونی بزاری . خلال چیپس هم کمش بد نیست . نون خیلی مهمه نون بولکی های قدیم بودن بعضی جاها اونا رو دارن یه کم بزرگتر اونا عالیه . برای بسته بندی یه سری کاغذ هوایی هست که رنگش تیره ست نه که خیلی ذخیم باشه نازکه مثل کاغذ روغنی خوشگل بپیچید و یه دور هم سلفون . جایی خوردم خیلی مشتری داشت . جلوی اداره یا دانشگاهی بفروشید یا به سوپر اونجا بدی بفروشن میگیره. حتی کتلت و کو کو سبزی هم داشت اونجا خیلی اوکی بود 

بسته بندیشو خودتون طراحی کنین .طرح های مینیمال و رنگ‌ملایم .نصف بسته سانودوبچ دید داشته باشه نصف دیگع ش طرح فانتزی 

چون طرح فانتزی تو بازار نیس همه از طرح و شکل خوده محصول استفاده میکنن .بنظرم چون مشتری این محصولات بیشتر جوان ها هستن یا قیمت رو لحاظ میکنن برای خرید اول یا میبینن کدوم چشممشون رو میگیره

اگه ایده نداری تو پینترست 

یا اینستا طرح های کره ایو نگاه کن 

طرح هاشون خیلی خلاقانه س

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن