به نظرم سسش جدا باشه مدت بیشتری ماندگاری داره چون سس نون رو خیس میکنه
هر چند تازگی ساندویج کالباس هانی رو خوردم سس زده بود و خوشم اومد
رنگ پاکت بسته بندی اش هم قشنگه به نظرم
شخصا از کلم چندان خوشم نمیاد ولی عاشق خیارشورم. اما نمیدونم چرا خیارشورهای کنار غذا تو رستوران انقدر بد مزه ان
نصف یا یک سوم ساندویچ مشخص باشه بهتره
ایده دستمال هم خوبه چون معمولا بیرون خورده میشه و مشتری به یه دستمال احتیاج داره
اشانتیون یه آدامس هم خوبه هم شیرینه و هم به هضم غذا کمک میکنه