2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون هیچ کس قدر کارامو نمیفهمه؛ خسته کار خونم. اما اگه بفهمن نه خسته نمیشم

من بعضی وقتا 

حوصله داشته باشم اره دوس دارم

ولی از بد شانسی هیچ وقت حوصله ندارم🚶‍♀️

شمام هم

یه چن بار کم کاری کنید تا قدر بدونن🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
اگه سرکاربیرون میری منطقیه اگرنمیری که همبن کارخونه هم نکنی میخوای چیکارکنی نمیشه که ادم بخوره وبخوا ...

بیرون سر کار میرم

ولی خب دوس دارم 

تو خونه هم

کارام و به طور احسنت انجام بدم

اما متاسفانه

همیشه لنگ میزنم🤕🤦‍♀️🚶‍♀️ 

بیرون سر کار میرم ولی خب دوس دارم  تو خونه هم کارام و به طور احسنت انجام بدم اما متاسفانه ...

اشکال نداره عزیزم خسته هم نباشی زیادنگران خونه وخونه داری نباش همین که هرچیزی برمیداری بذاری سرجاش وهرروزیه گردگیری سطحی بکنی و یروزدرمیون جاروبکشی و همه ظرفاروبعدازوعده غذا خوردنتون بشوری کاری نمیمونه زیاد بخودت سخت نگیر 

اشکال نداره عزیزم خسته هم نباشی زیادنگران خونه وخونه داری نباش همین که هرچیزی برمیداری بذاری سرجاش و ...

دقیقا همه اینکارا رو میکنم

ولی بچه کوچیک دارم

وقتی از سرکار میام انگار تو خونه بمب منفجر شده

شوهرمم که بد تر از بچه هاس🤦‍♀️

کلا دیگه حسی نمیمونه برام🥲🚶‍♀️

دقیقا همه اینکارا رو میکنم ولی بچه کوچیک دارم وقتی از سرکار میام انگار تو خونه بمب منفجر شده شوهر ...

درک میکنم بابچه کوچیک خیلی سخته خونا رودودقیقه پیش تمیزکنی یه دقه میرز برمیگردی میبینی بمب ترکیده توش انشالله کوچولوتم بزرگ میشه ودیگه اذیت نمیشی انشالله همسرتم درکت کنه و کمک دستت باشه

درک میکنم بابچه کوچیک خیلی سخته خونا رودودقیقه پیش تمیزکنی یه دقه میرز برمیگردی میبینی بمب ترکیده تو ...

خیلی ممنون عزیزم🙏❤️🖐