2777
2789

بازرگاني خوندم ميخام توليدي بزنم ساندويچ سرد لطفا بگين چطوري دوست دارين باشه أز بين أين مواد كدومارو دوست دارين توش باشه كدوما نباشه.خيارشور  كاهو كلم سفيد قرمز خلال سيب زميني خلال جعفري و سس .دوم اينكه بسته بنديش طوري باسه كه كل ساندويچ ديده شه يا نصفه ديده شه أيا ايده أي دارين ساندويچم فروشش بيشتر شه؟اشانتيون شكلات ليسكي برا بچه ها بزارم يا دستمال بزارم يا به جا سسشو بزرگ بزارم؟لطفا ايده دارين بگين هرچي دوست دارين نظرتونوبگين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشانتیون جای سسش رو بزرگ بزن ، و بقیشو هم نمیشه گفت چون سلیقه ای هست 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

چه عالی موفق باشی

ساندویچ سرد هنوز تو بازار اشباع نشده حتما به موفقیت ن

میرسی

مواد اولیه با کیفیت باشه و بسته بندی جذاب کافیه به نظرم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

کاهو خیارشور گوجه نصف ساندویچ دیده بشه خوشکلتره همراهش سس بذار تا با ساندویچ همخوانی داشته باشه

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

اگر تنوع تو‌ طعم ژامبون ها باشه خوبه بعضی هاش خیلی توش سس هست آدم حالش بد میشه یا شاید طعم اون سس رو‌ من دوست نداشته باشم 

بنظرم داخلش دیده بشه بهتره 

بعضی مارک ها هم نامردی کردن نون رو‌ کوچیک‌ کردن 

من همشو دوست دارم 

به بچه ها شکلات بده

به بزرگترها سس ببشتر 

ساندویچ یه مقدارش دیده بشه که معلوم شه تازس 

الخصوص نون باگتت تازه باشه و شیرین نباشه

خوردم شیرین بوده دوست نداشتم

من مامان شدم🥲