2777
2789
عنوان

می‌خوام کیک بپزم اما ...🥺

355 بازدید | 20 پست

نه همزن برقی دارم و نه فر .. 

آرد هم ندارم می‌خوام با پودر کیک درست کنم میشه تو قابلمه پخت یا مثلاً آبپز کرد اگر مواد رو با همزن دستی هم بزنم بنظرتون کیک  خراب میشه ؟!😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اتفاقا تو قابلمه خیلیم خوب میشه  با همزن دستی ام تخم مرغ و شکر باید انقد هم بزنی تا کرم رنگ ...

تو قابلمه چطوری بپزم من از این قابلمه های برقی مخصوص کیک ندارم منظورم منظورم قابلمه‌های عادی برای پخت و پز هست

تو قابلمه چطوری بپزم من از این قابلمه های برقی مخصوص کیک ندارم منظورم منظورم قابلمه‌های عادی برای پخ ...

منم منظورم همون قابلمه ی معمولیه عزیزم

مواد کیک که آماده شد کف قابلمه ی مورد نظرت کره بمال بعدم یکم آرد پاشی کنی خیلی کم بعد مواد کیک و بریز داخلش شعله پخش کن بزار شعله شو هم کم کن به مدت ۵۰دقیقه بزار بپزه ....

تو این مدت اصلا در قابلمه رو برندار دمکنی ام بزار

توقابلمه ی گرانیتی یه ساله میپزم خیلی خوب درمیومددوسه بارخودم خودموچشم زدم ازقابلمه بیچاره دوتیکه در ...

ببخشید خندم گرفت😂 چجوری میپزید تو قابلمه ؟ میریزد مستقیم تو قابلمه ؟ شعله گاز چجوری باید باشه 

میتونی کیک فنجونی درست کنی به اندازه یک بند انگشت یا کمتر اب میریزی داخل قابلمه بعد فنجون یا کاسه هاتو میزاری داخلش در قابلمه هم دم کنی میزاری نیم ساعت میزاری خیلیم بافت نرم و اسفنجیم داره خوشمزه هم هس .برو گوگل دستورشو سرچ کن

کف قابلمه کاغذ روغنی بزار نداشتی یه برگه اچار رو اندازه کف قابلمه برش بزن بعد دوطرفشو با روغن چرب کن .ولی ظرفتو چرب نکن که کیک بچسبه به دیواره خودشو بالا بکشه .وقتی پخت با یه چاقو آروم از دیواره ها جدا کن .فقط یه نکته بزار کیک کاملا سرد بشه