2777
2789

ارشد دارم و ميخام ساندويچ توليد كنم شما ها ساندويچ جديد لا كيفيت و بسته بندي خوب باشه و كنارش علاوه بر سس دستمال مرطوبم بأشه نسبت به رقيباش أنتخاب ميكنين؟دستمال مرطوب بهتره يا شكلات ليسكي برا بچه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جامعه هدف مشتری‌هات داره، اگه جلو دانشگاه باشی دخترا او شکلات رو ترجیح میدن😅😅😅

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

من ازاین نوع ساندویچا تو سوپر مارکتا بین شهری دیدم خیلیم میخرن به نصف روز نمیکشه یا تو شهر ما خیلیا غذای خونگی درست میکنن تو ماشینشون میفروشن تو محل رفت و امد که همه میرن سرکار

جدیدا اصلا سس نیست توشون 

اگر بود صد درصد اون رو میخرم 

دستمال مرطوب بنظرم خوب نیست همون شکلات لیسکی برای بچه هو خوبه

احیانا بخاطر این مزایا قیمتش از بقیه بیشتر نمیشه خیلی؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گلم من هرچقدرم اپشن داشته باشه بازم ساندویچ سرد شرکتی رو ترجیح میدم.چون از نظر بهداشت خیالم راحت تره

خودم کارشناس بهداشتم و تخلفات زیادی دیدم

و رو اینجور چیزا حساسم

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

ساندویچ سرد برای کسیه که عجله داره و وقت خوراک گرم نداره یا پول نداره یا میخواد غذایی ببره که خراب نشه‌

پس خوشمزه بودن با کیفیت بودن و قیمت مناسب الویته نه دستمال مرطوب 

حالا اگه قیافش و بسته بندیش قشنگ باشه خوبه ولی دستمال مرطوب لازم نیست

راستی ارشدت غذاییه؟ 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

دستمال مرطوب نباشه اگه ازین کلاب ساندویچاس یه چیزی باشه کنارش که باهاش بشه ساندویچی ورداشت بدون اینکه دست بزنیم بعد من همیشه ازین که سسو بسته بندی رو میزارن کنار ساندویچ میخوره به نونش بدم میاد سسشو جدا باشه 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋