2777
2789

خانوما برادرم داره نامزد میکنه عروس بهش گفته به خانوادت بگو برای بله برون لباس بخرن و آرایشگاه برن مهمونی بزرگی نیست یه بله‌برون نهایت ۴۰_۵۰ نفره هست در حالیکه عروس بزرگمون اصلا آرایش نمیکنه و محجبه هست مطمئنا چادر رنگی سر میکنه،دومی تازه زایمان کرده اصلا شرایط آرايشگاه و خرید نداره، خودم و خواهرام هم قصد آرايشگاه رفتن نداریم واقعا از تیپ و قیافه و ظاهر چیزی کم نداریم که کسی نگران آبروش باشه حالا بنظرتون چیکار کنیم؟ مادرم میگه برید خرید و آرايشگاه یه وقت شر میشه،خواهرام میگن واجب نیست لباس داریم آرايشگاه نیاز نداریم منم موندم این وسط و ناراحتم چرا کسی باید بهم دستور بده برو لباس بخر خودم شعورم میرسه بله برون برادرم کم و کسر نذارم

خدا به دادتون برسه فقط 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

چه بی ادب و گستاخه

چطور به خودش اجازه میده اینو بگه به کسی؟! 

اصلا محل به حرفش نذارید

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا اصلا اجازه نداره واسه دیگران تعیین تکلیف کنه

دختره پررو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ارایش کنید تو خونه 

ارایشگاه کلی پول میگیره 

رو گنج نشستید مگه 😐

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آخه الان مراسم بله برون رو مثل جشن نامزدی میگیرن شاید اونا هم همین رسم رو دارن و خانواده و فامیلاشون لباس مجلسی میپوشن و آرایشگاه میرن ،خواسته به شما هم بگه یه موقع نرید اونجا ببینید متفاوت هستید با اون جمع