2777
2789
عنوان

لکه بینی دیگه کلافه ام کرده

121 بازدید | 9 پست

من همیشه لکه بینی دارم

قبل و بعد پریود

این اواخر خیلی زیاد شده

دو سه ماهه تحت نظر دکتر بودم این دوماه قرص روکین داد که تمام شده و بازم من حدود ۵ روزه لکه بینی دارم و هنوز پریودیم شروع نشده

۲۰ روز دیگه عروسیمه خیلی ناراحتم یعنی قراره بعد ازدواجم هم اینجوری باشم ممکنه همسرم اعتراض کنه 

کل دوره ی پریودیم ۱۰تا۱۲روز طول میکشه اینجوری

تورو خدا بگید چکار کنم از شر لکه بینی راحت بشم

قرصهای روکین تمام شده میخوام ده روز دیگه ال دی بخورم که حداقل روز عروسیم لکه بینی و پریودی نداشته باشم

کاش یه درمانی داشته باشه

کسی میدونه چه کنم؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

من هم داشتم رفتم طب سنتی ، الآن خیلی بهترم.

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طب سنتی میشه بگید چکار کردید؟

بستگی به طبع شما داره نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید ولی مشکل من از گرمی نبود از سردی بود و بهم آویشن و سیاهدانه_عسل و رازیانه و مریم گلی داد، بعد از شروع رازیانه پریودیم بدجوری بهم ریخت و خون‌ریزی‌م زیاد شد طوری که داشتم دیوونه میشدم و ولش کردم و بقیه رو میخوردم ولی اونو نه و بعدش دیدم که عه انگار خیلی منظم تر از قبل شده 

و لکه بینی‌م هم در حد یک روز از شروع پریودی و دو روز آخر پریودی شده و مطمئنم اثر همون رازیانه‌س چون بقیه رو قبلا هم میخوردم ولی فرقی نداشت،

در هر صورت خودسرانه عمل نکن اول باید معلوم باشه که به خاطر گرمیِ زیاد لکه بینی داری یا سردی 

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
بستگی به طبع شما داره نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید ولی مشکل من از گرمی نبود از سردی بود و بهم آوی ...

منم سردی دارم

منم سردی دارم

چطوری مطمئنی؟ در هر صورت دستورش این بود که از هر کدوم یه قاشق(پودری نبودن) بریزم تو ابجوش و بذارم دم بکشه و اون رو سه قسمت کنم و صبح و ظهر و شب بخورم و صبح ناشتا یه قاشق سیاهدانه_عسل بخورم

چطوری مطمئنی؟ در هر صورت دستورش این بود که از هر کدوم یه قاشق(پودری نبودن) بریزم تو ابجوش و بذارم دم ...

چون همیشه سردمه

همیشه دست و پاهام سردن

از طرفی این بیکاری از سردی رحم میاد