2777
2789

اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه ی کم روغن بریز نه زیاد نه کم و بزار در حد پنج دقیقه همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن و اون کف های سفید برشته بشن بچسبند کامل به ظرف ،از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو  طلایی کن ی دونه هویج رنده هم بریز طلایی بشه با ی فلفل دلمه بزرگ خورد کن اونم تفت بخوره بعد فلفل زردچوبه و نوک ق چ  پودر زنجبیل و نوک ق چ دارچین و نوک ق چ  پودر هل و نوک ق چ پاپریکا و نوک ق چ پودر سیر  بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خوب بده بعد آب جوش بریز و دو سه قاشق غذاخوری آب غوره اضافه کن  و ی ق مرباخوری پودر لیمو و دو تا قاشق گلاب بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ  وبا حرارت ملایم بپزه تا کاملا آبش  سس غلیظ بشه آبکی نباشه در آخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ زعفرونی کن بخوابون تو سیر و ویاز کمی ابلیمو فلفل سیاه بعدش بنداز تو روغن و نصف لیوان اب بزار بپزه 

اگه کره بزنی میشه اکبر جوجه 

اگه کنارش سس با رب  درست کنی میشه مرغ 

میتونی بپزیش با اب بعدم بندازیش کف تابه روش برنج بزاری

خوشمزه ترین روشی که من دوست دارم.

کف یه قابله کوچیک رو پر پیاز حلقه ای بچین بعد هم مرغ هارو بذار روش. نمک و زعفرون پودر شده هم بزن. درشو بذار حدود یک ساعت با شعله کم. آب و روغن اصلا نریز

وسطش هم مرغ ها رو زیر و رو کن و دوباره کمی نمک و پودر زعفران بزن

اول که مرغ خوب بخر مرغ منجمد و پیر نخر . یه مرغایی هست بهش میگن مرغ سبز از اونا بخر . 

بعد مرغو خوب بشور پوستاشو و اون قسمتای اضافی و اشغال اطراف استخون هاشو خوب تمیز کن 

بعدش برای پخت اول پیاز تفت بده بعد مرغ رو بذار روی پیازا با چندتا برگ بو بعد در قابلمه رو ببند بدون اب و چیزی . شعله کاملا کم . یکم اب میندازه خودش بعد یه ربع بیست دقیقه بعد اب بریز ادویه بریز و بپز دیگه بو نمیده . ادویه هم نمک فلفل زردچوبه پودر سیر اویشن

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

ما خانوادگی مرغ رو با پیاز داغ دوست نداریم... من سرخ میکنم و میذارم کنار.. کف قابلمه پیاز و هویج و یه دونه هل میچینم و مرغ رو تو یه ردیف میذارم روش... سس با رب و یه کوچولو زردچوبه و زعفران و فلفل و نمک  غلیظ درست میکنم و میریزم روش.. 

مرغ زعفرونی کن بخوابون تو سیر و ویاز کمی ابلیمو فلفل سیاه بعدش بنداز تو روغن و نصف لیوان اب بزار بپز ...

مرغ و با پیاز یه حبه سیر تفت میدم تو کمی روغن با نمک فلفل سیاه و زردچوبه بعد که پیاز ها خوب تفت خوردن آبجوش اضافه میکنم می زارم بجوشد یک ساعتی بعد رب و جدا یه تفتی میدم اضافه میکنم کمی زعفرون شم میکنم،

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مرغ بزار توقابلمه اب بریز روش وقتی مرغ پخت ابش بریز ماهیتابه داغ کن روغ بریز مرغ بنداز توش سرخش کن یمقدار اب ربع قاطی کن موقع سرخ بهش بزن کتری ک جوش اومد اب بریز تا ماهیتابه فلفل دلمه و هویج بهش بزار باش بپزه سیب زمین هم خلالی کن براش سرخ کن ادویش نمک فلفل زرد چوبه من گاهیم لپه میریزم 

خداوند افریننده نامکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات است بر ناممکن ها میگرید