2777
2789
عنوان

درخواست گواهی عدم بارداری در محضر

1025 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ..خوبین 

کسی اینجا طلاق گرفته وطلاقشو ثبت کرده ؟؟

من یه سوال دارم زمانیکه در محضر برای ثبت طلاقشون رفتند چه مدارکی ازتون خواستند ؟؟

گواهی عدم بارداری از من خواسته درجاییکه من ۳ ساله جدا از زندگی هستم  می خوام ببینم برای شما چطور بوده ؟؟یااینکه گواهی عدم رابطه هم ازتون خواستند؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حال طلاق در عقد هستم دادگاه برای معاینه و ازمایش عدم بارداری فرستادم پزشکی قانونی بعد فرستادن ...

من ۲۵ سال زندگی کردم بعد نزدیک به ۳ ساله منزل پدرم هستم

ده سالم جدا بوده باشی باید گواهی عدم بارداری ببری.کارت ملی و شناسنامه و نامه دادگاه رو میبری محضر.اونوقت نامه میده که بری پزشکی قانونی بعد جوایشو میبری محضر.وقت طلاق تعیین میکنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه چون شما تو عقد نیستین معاینه نمیخواد فقط ازمایش بارداری

خواستن ازم .

دوبار اخطاریه وگواهی عدم بارداری ازم خواستن یکبار اخطاریه دادم ۱۵۰ دادم الان یکبار دیگش مونده با گواهی طلاقم من میترسم گواهی عدم رابطه هم بخوان اینو می خوام مطمئن بشم که بالاخره لازمه یانه

خواستن ازم . دوبار اخطاریه وگواهی عدم بارداری ازم خواستن یکبار اخطاریه دادم ۱۵۰ دادم الان یکبار دیگ ...

نه عزیزم گواهی عدم رابطه فقط برای کسانی هست که بگن رابطه نداشتن باکره باشن شما که باکره نیستی فقط ازامایش بارداری میگیرن