2777
2789
عنوان

بزرگ کردن سینه

533 بازدید | 7 پست

سلام خانوما

من ۲۲ سالمه

خودم تپلم تقریبا ولی اصلا سینه ندارم...به زور سوتین اسفنجی یکم میتونم نشون بدم که پسر نیستم😂

بعد الان دارم لاغر میکنم حدودا ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم که ۱۵ تاش رفته ۱۵ تا دیگه مونده

این ۱۵ تای دیگه هم بره دیگه چیزی جز یه خاطره از سینه های من باقی نمیمونه🥲

بعد دوستام همه لاغر با ۵۰ - ۶۰ کیلو وزن همه سینه ها ۸۰ به بالا..اونایی هم که تپلن به همون مقدار سینه هاشونم بزرگه..من کلا بدترین حالتشم..که با وجود تپل بودن یه ذره سینه دارم

اگه هیچ راهی نباشه مجبورم پروتز کنم..ولی اگر تجربه ای دارید برای بزرگ و خوش فرم شدن سینه بگید لطفا🥲

فقط حتما خودتون نتیجه گرفته باشید چون به حرف که خب خیلی چیزا میگن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکردم تپلا سینه بزرگی دارن عوضش من میخوام کوچیک کنم حالم از سینه بزرگ بهم میخوره

اکثرا اره

من جزو استثناهام🤦🏻‍♀️

ناشکری می‌کنی به خدا 🥲

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
زیاد ماساژ بوده بهترین کاره موثره

جدی؟

ماساژ دادن تاثیر داره؟

یکی بود می‌گفت تاثیر داره ولی سینه ها شل و افتاده میشن

چی درسته بالاخره ؟

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
جدی؟ ماساژ دادن تاثیر داره؟ یکی بود می‌گفت تاثیر داره ولی سینه ها شل و افتاده میشن چی درسته بالاخ ...

ن بابا من همینجوری بزرگ شد سفتم هس😐😂البته بعدش دستاتو بکش عقب چندبار یه نوع ورزشه دیگه نمیدونم متوجه میشی یا نه دوتا دستاتو خم کن بکش عقب 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست.