2777
2789
عنوان

شوهرم میگه دروغ بگو😐

599 بازدید | 19 پست

۱۵ روز رفته بیرون شهر کار حالا چون ما تازه ازدواج کردیم یه ۶ تا ۷ ماهی میشه دوست نداره که فامیلا بدونن که اون خونه نیست حالا زنگ میزنه به من میگه خواهشن دیگه هر کسی به تو زنگ زد که من کجام بگو خونست یا مامانش منو شب و روز گذاشته زیر زنگ اینم زنگ میزنه بگو خونست و فلان منم اصن نه دروغ بلدم و فلان حالا اگه یه اتفاقی افتادم دیگ نمیتونم به کسی بگم چون مردم فک میکنن آقا خونست😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مشکوکه

نه واسه کار ولی مث سگ دروغ میگه مثلا یکی از فامیلامون بچه تازه به دنیا آورده بود بعد رفته یه سکه خریده داده بهشون به من گفت فلان مقدار پول دادم بعد من پیش مادرش اینا فهمیدم که سکه داده...

فامیل مامانشه دم و دیقه زنگ میزنه به من پسرشم میگه بگو خونم 

جوابشونو نده چه حوصله ای داری با فامیل شوهر حرف میزنی ی مدت جواب نده بگو متوجه نشدم نبودم کار داشتم و ... هزارو یک بهانه دیگ بهت زنگ نمیزنن

جوابشونو نده چه حوصله ای داری با فامیل شوهر حرف میزنی ی مدت جواب نده بگو متوجه نشدم نبودم کار داشتم ...

بخدا زن عمومه روزی ۱۰۰ دفعه زنگ میزنه منم مجبورم یه دفعه جواب بدم بعد کل مکالمه هم درباره پسرشه

نه واسه کار ولی مث سگ دروغ میگه مثلا یکی از فامیلامون بچه تازه به دنیا آورده بود بعد رفته یه س ...

دیگه بدتر

با این دروغ های شاخدارش بهش اعتماد داری؟

حس میکنم اصلا شهر دیگه ای نیست و اینو گفته که اگر تو شهر دیده شد طبیعی باشه 

🌸🌸

دیگه بدتر با این دروغ های شاخدارش بهش اعتماد داری؟ حس میکنم اصلا شهر دیگه ای نیست و اینو گفته که ا ...

اصلا خیلی دروغ میگه نه رفته تو شهر نیست کیلومتری اونور تره ماشینش رو نبرده