2777
2789
عنوان

سردرگمم کاش راه راست رو پیدا کنم😔

376 بازدید | 17 پست

سلام دوستان.من آدم مذهبی نیستم.آرایش دارم موهام تاحدودی مشخصه ولی نه زیاد.مانتو هم کوتاه دارم هم بلند ولی یکساله ذهنم بشدت آشفته س دلم نمیخواد همچین باشم دوس دارم حجاب داشته باشم خیلی دارم تحقیق میکنم میدونم راه درستیه ولی میترسم خسته شم ودوباره کنار بزارم خیلی از خودم بدم میاد از بی حجابی بدم میاداما شیطون منو محاصره کرده.همسرم اصلا سخت گیر نیست زورم نمیکنه .ولی خودم دوس دارم توی دوراهی هستم یکسال بیشتره شب وروز ذهنم درگیره بگید کدومتون توی شرایط من بودید.خواهرانه راهنماییم کنید تا بتونم توی راه درست قدم بزارم😔

واقعا خدا به دلت نظر کرده

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

محجبه شو ، ازین محجبه شیک و خوشتیپ ها

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو به خاطر خدا میخوای باحجاب بشی ، راه خدا پشیمونی نداره ، نگاهش رو حس میکنی و نگاه هیچ کس به چشمت نمیاد ، چون میدونی و به مرور آگاهت میکنن

اگه چیزی به دلت افتاده یه تلنگره یه عنایته ، مثل وقتی که به دل کسی میفته فلان کار خیر رو بکنه البته بدون ریا

تو راه خدا به دوست احتیاج داری پس از اهل بیت کمک بگیر ، و سر خاک شهدای گمنام برو

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خیلی دوس دارم خیلی خیلی میترسم مسخره شم.اطرافیان حجاب ندارن😔

بخدا جدی میگم

خدا واقعا دوست داره بهت نظر کرده ، نذر کن یه مشهد برو و اصلا حرف بقیه برات مهم نباشه ، تو هرجور باشی بقیه یه دلیل برای تسمخر پیدا میکنن ، ولی محجبه شو و نماز اول وقت ، بخدا نماز معجزه میکنه

دعاماهم بکن

میدونی چیه گلم همسرم چون مذهبی نیس گاهی مسخره میکنه واین منو میترسونه

مذهبی خوشگل شو ، برو فروشگاه حجاب ، خیییلی چیزا قشنگی داره