2821
2789
عنوان

روز مرد چیکار میکنین؟

187 بازدید | 11 پست

من خیلی دوست داشتم واسه سالگرد ازدواجمون یه جشن کوچیک بگیرم که روز مرد با سالگرد ازدواجم یکیه ولی دکتر بهم استراحت داده باردارم زیاد نمیتونم تحرک کنم ولی میخام بهمون خوش بگذره خیلی اذیتش کردم اواخر ولی اون با خوبیاش شرمندم کرد و چندبار سوپرایزم کرده 

واسش ساعت و کت و شلوار خریدم کیک و گل هم سفارش دادم چون نمیتونم پای گاز وایستم غذای مورد علاقشم سفارش میدم ولی ایده دیگه ای به ذهنم نمیرسه میشه ایده بدین با شرایطی ک دارم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک پول ندارم هیچی نهایتا تبریک بگم وقتی میدونه شرایطم الان جوریه ک سرکار نیستم بعد صد تومن صدتومن برا هر کاری برام میزنه پول از کجا بیارم اخه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

خوبه دیگه آخرشم ی بوس و ماچ و بغل ی معذرت خاهی کوچولو کن بگو ببخش عزیزم اگه این اواخر کمی اذیت کردم ب دل نگیر ب خاطر شرایطمه.اینو بگی بیشتر از پیش دیوونت میشه شک نکن

......خدایا ب توکل نام اعظمت.

بااحترام به همه مردهای خوب دنیا(که تعدادشان خییییلی کمه)روز مرد یعنی چی؟؟...واقعا نمی فهمم...اصلافلسفه نامگذاری روزچیه؟؟قدردانی؟...ازکی؟؟کجای دنیاازمردقدردانی شده یا میشه؟؟توروخدانگیدکه مابادنیاقابل مقایسه نیستیم چون همه فهمیدیم که استانداردهای جهانی چیه...کجای دنیاازجنس مردتقدیرمیشه؟...حتی روز پدرهم مسأله س....حالابازمیگیم اون پدره.امامرد؟؟...چر ابایدازاقایون (اونم ازنوع ایرانیش) تقدیربشه؟؟سرشون کلاه رفته؟بهشون درطول تاریخ ظلم شده؟...تبعیض شده؟...به جنس مردتعدی شده؟تجاوزشده؟موردسواستفاده قرارگرفتن؟؟ حقوقشون پایمال شده؟؟کارگر جنسی شدن؟ کتک خوردن؟طبیعت بهشون ظلم کرده؟؟موردبی عدالتی قرارگرفتن؟...بدسرپرست بودن؟یابی سرپرست؟؟؟؟اگه ظلمی هم دردنیاهست هم که اتفاقاهمین مردها درستش کردن.‌پس چرابایدروزبراشون نامگذاری کرد؟؟؟؟...چه برسه به این که نگران کادوهم باشیم...البته من معنای عشق رودرک می کنم...عشق زن به مرد.کادوخریدن ومحبت کردن...اما روز مرد؟؟...نه...باسپاس واحترام 🙏