2777
2789
عنوان

همسرم بهم میگه بدبین و شکاک

132 بازدید | 7 پست

با همسرم دعوام شد ،چند سال پیش بهم خیانت کرده شوهر زنه اومد دم خونه کتکش زد من خیلی آسیب روحی دیدم از اون موقع دست خودم نیست مدام فکر میکنم داره بهم خیانت می‌کنه ،البته سعی می کنم این حسم رو مخفی کنم و بروز ندم ولی بعضی وقتا می فهمه ،صبح فهمیدم تو این بی پولی که حسابش خالیه دویست میلیون چک کشیده قرض داده به رفیقش  هفته دیگه موعدشه .بهش گفتم چرا با من مشورت نکردی چرا وقتی حسابت خالیه چک می کشی، بهم می گه تو به همه بدبین و شکاکی.

شما باشید چی کار می کنید ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حق میدم بهت ولی شوهری که از همسرش مخفی میکنه انگار نمیخواد ک باهاش زندگی کنی و تو براش اضافی

نه اصلا اینطوری نیست که براش اضافی باشم به جز این مواردی که گفتم تو همه موارد با هم مشارکت داریم .

حتی اگه خونه یا ماشینی بخره به اسم من می خره بدون اینکه ازش بخوام .