2777
2789
عنوان

دوستانی که ساکن مرند هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5209 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ازش بپرس ببین یه دعانویس خوب سراغ نداره.ثوابه

داشتم اول خودم میرفتم برا خودم جادو کردن آدرس داشتم خودم میرفتم باطل میکردم والله یکیو میشناسم ۲ سال قبل رفته بودم دعامو باطل کرد دوباره برام گرفتن ۳ میلیون پول دادم اون زمان اندیشهی تبریز سید محمد به هر کی بگی خونشو میشناسه آلام وضعیت مالیم خرابه نمیتونم برم البته خسته شدما 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
از این که میگی دو سال پیش رفتی،نتیجه گرفتی؟

نه والله ولی حرفش درسته من دعا هارو ریختم دور چون فکر کردم کفره الان دوباره برام دعا گرفتن ولی من نمیرم برای باطل کردنش چون خستم خدا جوابشونو بده

نه والله ولی حرفش درسته من دعا هارو ریختم دور چون فکر کردم کفره الان دوباره برام دعا گرفتن ولی من نم ...

عزیزم این که میگن کفره،من اصلا قبول ندارم.اولا که آزمون آیات قرآن دعا رو میدن،فقط مهم قلمیه‌ که طرف میزاره و می‌نویسه.دوم اینکه شمامیخوای طلسم هاتو باطل کنی.این کجاش کفره؟زیاد به حرفا توجه نکن

عزیزم این که میگن کفره،من اصلا قبول ندارم.اولا که آزمون آیات قرآن دعا رو میدن،فقط مهم قلمیه‌ که طرف ...

من دیگه خسته شدم از بس خواهر شوهرم برام دعا میگیره ولی خوب واگذارش کردم به خدا شماهم خواستی برو 

[QUOTE=333207005]از کجا میدونی خواهر شوهرت میگیره عزیزم؟[/QUOTEاز یکی قهوه گرفته بودم خیلی دقیق دقیقه اسم خواهر شوهرمو گفت ولی خوب چه فایده دنبال باطل کردنش نمیرم