2777
2789
عنوان

۴۳ سالگی برای بارداری خیلی دیره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 39 پست
داره عزیزم  دوتا پسر  دختر دم بخت  و عروس

مامان منم عروس داره 

دوماد هم داره 

به این چیزا که نیست آخه شرایط زندگیشو در نظر بگیره والا الان ۴۰ساله ها انگار دخترای ۲۰ساله 

مامان منم عروس داره  دوماد هم داره  به این چیزا که نیست آخه شرایط زندگیشو در نظر بگیره و ...

اره درست میگی 

شرایط زندگی ها خیلییییییی متفاوته

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ام سخته من ۲۲سالمه خسته میشم هی دنبالش بدوام غذابدم بازی کنم مواظب باشم نخوره زمین اون خانم ک ...

جالبه ده نفرم منو ریپ زدن مخالفن که نه اله بله دیگه جواب ندادم گفتم بزار تو حال خودشون باشن اونا درهر صورت نمیتونن بفهمن چی میگن دوست مامانم ۴۵ سالشه بچش دو سالشه اصلا حوصله و انرژی نداره روزی نیست خودش و سرزنش نکنه چرا تو اون سن بچه اورده خیلیییی پشیمونه

جالبه ده نفرم منو ریپ زدن مخالفن که نه اله بله دیگه جواب ندادم گفتم بزار تو حال خودشون باشن اونا دره ...

پس چرا تو نت نوشتن اندازه تخمک تا ۴۲ سالگی به پایان میرسه

منم ۴۲ ام چند ماهه اقدامم باردار نمیشم

اندازه تخمدانمم ۶ دهمه

پس چرا تو نت نوشتن اندازه تخمک تا ۴۲ سالگی به پایان میرسهمنم ۴۲ ام چند ماهه اقدامم باردار نمیشمانداز ...

چرت و پرت میگن بستگی به بدنت داره منم 42 هستم رفتم دکتر میگه ذخیره تخمدانت خوبه بدنتم مثل یه خانم 28 ساله هست و مشکلی برای بارداری نداری 

چرت و پرت میگن بستگی به بدنت داره منم 42 هستم رفتم دکتر میگه ذخیره تخمدانت خوبه بدنتم مثل یه خانم 28 ...

انشاالله که زود باردار بشی و شاد بشه دلت گلم

هر وقت بی بی چکت مثبت شد بهم بگو 

فقط گرمی جات زیاد بخور

بزن تو نت چیکار کنیم زود باردار بشیم چی بخوریم و اینا

از تجربیات نی تی سایتیا هم استفاده کن بزن تاپیک هاشون امد بخون 

واقعا دیره. من 43 سالمه 🤌

پسرم هشت سالش کامله 🌹

چند روز پیش دیدم خود به خود داره گریه میکنه 

بهش گفتم چرا گریه میکنی؟ 😔

گفت همکلاسیم مامانشون از تو جونتره😔

کاش من بچه اول بودم 😐

بچه اولم ازدواج کرده😍

عزیزم اکثر کاربرای نی نی سایت ۴۰ سالگی نوه دار میشن 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

واقعا دیره. من 43 سالمه 🤌پسرم هشت سالش کامله 🌹چند روز پیش دیدم خود به خود داره گریه میکنه بهش گفتم ...

حتما خیلی شکسته شدی  ۴۰ ساله های اطراف من اصلا پیر نشدن

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد