2777
2789
عنوان

این ویروس جدید چه سگیه

599 بازدید | 20 پست

پدرم در اومد همش سر درد بی جونی حالت تعوع چشم درد اسهال الانم که سینم سنگین شده و درد داره یکم و گیجم  اخه این چه درد کوفتیه این ویروسا رو از کجاشون در میارن میندازن به جون مردم

حرف آخرت نکته خوبی بود ..آخع چقد ویروس ..چند نوع ویروس 

معلوم نیس عوارض چه کوفتی اینجوری میشیم ..از واکسن ها..از غذاها آب هامون از هوا ....

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ماهه  دقیق  درگیرم

انشالله زودتر خوب شی من روانی شدم  تو این یه هفته  هر دفه یجام درگیره انقدر پول اسکن دادم دیشب سی تی سر دادم امروز ببا این درد سینه برم دکتر باز میگه حتما سی تی ریه 

حرف آخرت نکته خوبی بود ..آخع چقد ویروس ..چند نوع ویروس  معلوم نیس عوارض چه کوفتی اینجوری می ...

اره بخدا اخه مگه میشه هر دفع یه مدل ویروس  اونم این اخه سرگیجه و ویروس چه ربطی به هم دارن

انشالله زودتر خوب شی من روانی شدم  تو این یه هفته  هر دفه یجام درگیره انقدر پول اسکن دادم ...

سی تی سر برا چی 

ویروسه دیگه

ممنون عزیزم 

من یک ماهه هر بار یه جوریم خوب میشه ادم بالاخره

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره بخدا اخه مگه میشه هر دفع یه مدل ویروس  اونم این اخه سرگیجه و ویروس چه ربطی به هم دارن

دقیق من بعد از اینهمه بیماری چند روزه سرن به شدت سنگینو منگه امروز بهتر شدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سی تی سر برا چی  ویروسه دیگه ممنون عزیزم  من یک ماهه هر بار یه جوریم خوب میشه ادم بالاخ ...

چه میدونم رفتم بیمارستان گفتم سر درد دارم گفت برو سی تی خلاصه باید پول در بیارن دیگه  انشالله خدا همه مریضا رو شفا بده

وای خیلی ویرورس خرکیه  منو دختر یک سالم هم گرفتیم در حد  مزگ بود حالم  بچم که تبش پاین نمیومد    خودم حالم بد  بالاسرش  سه شب بیدار بودم      درد قفسه سینه  و سردردش از همه بدتره

دقیق من بعد از اینهمه بیماری چند روزه سرن به شدت سنگینو منگه امروز بهتر شدم

چند روز سنگینی سرتون طول کشید؟ الان من یک ماه بیشتره سرم سنگین و منگه!

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

بابا توروخدا مریض میشین بتمرگین خونتون 

یکی از فامیلای ما مثله مرغه ولگرد همش تو کوچه خیابونه مریض میشه میاد مارم مریض میکنه ی گوزو کلی ادم و مریض میکنخ دارم میمیرم پدرم دراومد دهنم پاره شد اه اه 

درخاست مطلقا ممنوع