2777
2789

خونه ای که نشستیم شریکی برای پدرشوهرم و عموی همسرم هست

یعنی هیچی نداشت این خونه دریغ از یه کابینت، حتی کمد دیواری هم نداشت و هنوزم نداره ، به همسرم گفته بودم کابینت نداشته باشه من نمیام تو اون خونه،این همه جهیزیه مو کجا بزارم ، رو زمین بزارم

اینا رو که گفتم کابینت دست دو پیدا کردن زدن برا خونه مون

بعد مادرشوهرم هرجا مینشست میگفت خودم کابینت زدم براشون،به همه میگفت خودم گفتم خونه شون باید کابینت داشته باشه😐

یک ماه بعد عروسی مون رفت برا خودش کابینت نو و کمد دیواری نو زد خدا شاهده وسیله ای هم نداره با فاصله تو کابینت گزاشته اون وقت منه تازه عروس تو کابینت دست دوم جهیزیه مو گزاشتم، یعنی خدا شاهده برگشت به من گفت کمددیواری میخوای چیکار پرده میزنی وسایلاتو پشتش جمع میکنی دیگه

حالا باز خوبه خودم کمد داشتم رو جهازم

من همیشه حرفامو به همسرم میگفتم همسرم با خانواده ش مطرح میکرد هیچ وقت مستقیم به روی خودشون نمیگفتم

بعد یه سوال .. پدرشوهرمم فوت کرده الان این خونه ورثه ای میشه یا برا مادرشوهرمه؟؟ چون یبار برگشت گفت اینجا خونه منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو باز خوبه همون کابینت دست دومم داری من چی بگم که بعد سه سال و نیم هنوز وسیله هام تو کارتونه و کابینت ندارم🤐😂

به امید روزیم که شوهرم بفروشه و یه خونه نو بخریم که حالا حالام فکر نکنم بشه🤐

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عموی همسرم و پدرشوهر مرحومم

مال پدرشوهرتون براساس دنگش تقسیم میشه بین وراث مال عمو هم که مال خودشه ولی فروش رفتن اینجور املاک واویلاست باید انحصار ورثه بشه مالیاتش بره مادرشوهرت میتونه شکایت اخذ مهریه از ماترک بکنه تازه از بقیش هم ارث یک هشتم ببره چیزی تهش نمیمونه که

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خب تشسته توش یعنی میخواید سهم و الارث بگیرید ؟یک هشتم برای  ایشونه ولی انصاف ابنه بزارید بشینه ...

نه مادرشوهرم با ما زندگی نمیکنه که

خونه ی اون جداعه

این یه خونه دیگه شونه که ما نشستیم

اگر دقت کنی گفتم برا خونه خودش کابینت نو زد

نه سهم الارث نمیخوایم که  خودش یهویی اومد خونه مون گفت اینجا خونه خودمه

حالا تو باز خوبه همون کابینت دست دومم داری من چی بگم که بعد سه سال و نیم هنوز وسیله هام تو کارتونه و ...

حالا من اگه خونه خودم بود قبول نمیکردم دست دوم رو 

چون اگه برادرشوهرم ازدواج کنه ما باید ازینجا دربیایم  کابینتای دست دوم برا جاریم میشه😅 تازه اگه اونم قبول کنه🙄

حالا من اگه خونه خودم بود قبول نمیکردم دست دوم رو  چون اگه برادرشوهرم ازدواج کنه ما باید ازینج ...

عزیزم جقدر درگیر کابینت دست دوم هستی .الان شما هر خونه ای اجاره کنی کابینت دست دوم حساب میشه دیکه اینقدر ادیت کننده نبست ها .الان اینجا تهران کابینت استوک هست با جه قیمتی