2777
2789

الان برادر شوهرام

زنگ زدن میخا بریم داداشمون از کمپ بیاریم بیرون

ک مادرم بیاد خونتون بهش بگیم زنش تو خونه پسر راهش نداده

گفتم هنوز ی دوره ازش نگذشته نمیخام بیارمش بیرون

چون ترک نکرده هنوز

تا دیروز کجا بودین الان پیداتون شده

میگن بابامون بمیره اون نبینش مقصر تویی.

باباش دکتراجواب نکردن

فقط اینامیخا زندگیم بهم بریزرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باشه دوره اش تموم شد برید بیاریدش خونه بهش بگید زنت این حرفارو زده منو از چی میترسونید مگه خودش نمیدونه بی کس و کار بوده تا امروز 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

وقتی گرفتار یه معتاد بودی اینا کجا بودن؟بعدم مرگ و زندگی دست خداست الهی پدرش سالم باشه ولی یه معتاد داغون چکار براش،میتونه بکنه 

از همش گذشته دلتو به ترک کردن و کمپ خوش نکن شما بهتر من میدونی ترکی درکار نیست من ترک اعتیاد کار کردم اینا فقط جایگزین میکنن یا ترک موقت و با اولین مشکل زندگی شیرجه میزنن تومواد 

همین باباش بعد صدوبیست سال عمرشو بده به شما بهترین بهونه دستش،میوفته بره سراع ساقیش 

دیگه هرجور صلاح خودته 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

سفت و محکم بشین تو خونت هیچکسی رو هم راه نده مادرشوهرت میخواد بیاد تو رو بندازه بیرون شوهر خودشو جا کنه خدای نکرده روزی هم خواستی طلاق بگیری شوهرت و بفرست خونه مادرش نه اینکه خودت از خونه بری خونه زندگی مال تو و بچه‌هاته 

یعنی جدا بشم

من که نمیتونم همچین حرفی بزنم اما میگم اگه راه چاره داری اگه جوونی اگه بچه نداری اگه شاغلی اگه خانواده حامی داری پاسوز معتاد جماعت نشو

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟