2777
2789

از نظر خانواده که من مثل اشغال انداختن دور ، رفیقام ضربه زدن، همسرمم تا زمانی خوبه که مطیع بردش باشم غیر اون منو کتکم می زند اگه بر خلاف حرفش باشم من هیچکسی ندارم تو این دنیا از لحاظ جامعه هم یه مشت گرگ  اگه میگین امید به خودم داشته باشم خودمم که تمام زخمم الان انقد دلم میخواد برم بیرون زیر بارون دور بزنم اما شوهرم نمی زاره تنها هیچ جا برم ،خسته شدم مشکل روحی هم پیدا کردم حتی کسی نمیتونه درکم کنه😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اون هیچی خانوادمم خوب نیستن اون هیچ دوستامم‌‌ بدن کدوم بزارم تودلم

منم مثل توام 

خانوادم حمایتم نمیکنن

دوستی هم ندارم ، خیلی خستم همین الان کلی با شوهر عوضبم بحث کردم 

زندگی ما حاصل انتخاب های ماست 

شروع کن به تغییر به جای اینکه این گره ها را با دست باز کنی نشین برا خودت یه رشته پر گره کور درست کنی مشکلاتت را بنویس توقعت را از دیگران صفر کن بله انسانیم موجود اجتماعی هستیم درسته ولی هر کسی اخلاقی داره بگو خانوادم خوب نیستن همسرم خوب نیست الله مع الصابرین خدا با صبرکنندگان این وعده خداست خدا تو وعدش دروغ نمیگه بعد دسته بندی کن مشکلاتت را می بینی بعضیاشون هیچ ارزشی ندارن کاری نمیتونی بکنی محدودی یه کاری را جایگزین کن تو به خودت احترام بزاری رو پا باشی بقیه هم محکومن به تو احترام بزارن 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
زندگی ما حاصل انتخاب های ماست  شروع کن به تغییر به جای اینکه این گره ها را با دست باز کنی نشین ...

بخدا خدا هم با خراب های سالها حجاب کردم نماز خواندم نیست کردم گفتم خدا من با هیچ پسری نمی‌رم یه آدم خوب سر راهم بزار سر راه خرابات گذاشت اما من نه

بخدا خدا هم با خراب های سالها حجاب کردم نماز خواندم نیست کردم گفتم خدا من با هیچ پسری نمی‌رم یه آدم ...

شما که نماز میخونی با خدایی میدونی که لایحسبن الذین کفروا انما نملی لهم خیر لانفسهم فکر نکید به بعضیا مهلتی دادیم نعمتی دادیم براشون خیر داره که براشون شر و عذاب 

میدونی که خدا گفته خیلی چیزا برای شما کراهت داره آزارتون میده ولی براتون خوب خدا حتما خیر و صلاح بندشو میخواد ابتلا و سختی هم هست از کرده خودمون و ما اصابک من سیئه فلنفسک هر چی از بدی میرسه از خودمون 

اعتماد و توکل کنید 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.