2777
2789

شوهرم بچه بزرگه خانواده س و از بچگی کمک خرجشون بوده

هیچ وقت و هیچ جا هیچ کمکی بش نکردن خانوادش 

حتی برای مراسم عقد و عروسی و خاستگاری مون یا شوهرم خودش رفته دنبالشون یا زیاد بودن برای عروسی همشون اومدن براشون ماشین ون گرفته بود و خودش کرایه شو داده بود

کادوهم اگه تو این چند سال ده بار بهم داده باشن (پول دادن همیشه) هشت بارش شوهرم خودش دور ازچشم من بشون داده ک بمن بدن

هیچ وقت دست خالی نرفتیم خونشون ما ولی اونا اگاهاا دست خالی میاد اگه چيزي م بیارن میوه و محصولات باغ خودشونو میارن

هر هفته میریم خونشون

ظاهرا منو دوست دارن و بامن خوبن و تعریفمو پیش خودمو بقیه میکنن

ولی خیییییلی از شوهرم سو استفاده میکنه ن (حتی جاریام) و این منو عذاب میده

جاریم و برادر شوهرم چند روز خونه ما بود ی کیلو میوه نخریدن (بخدا چشمم دنبال چیزی نیست) ولی وقتی دیدم برای شب نشینی هم جای میرفتن یا جعبه بزرگ شیرینی میگرفتن یا چند نوع میوه ناخودآگاه فکرم درگیر میشد

بنظرتون حق داره م خودمو ناراحت کنم یا ن 

جاریم رفتیم بازار کلی پول خزج کردن اومدیم خونه جلو شوهرم میگفت هیچی نخریدم پول نداریم

اینم بگم شوهرم برای من با غر و منت خرج میکنه ماهی سی چهل ملیون درآمدشه با هزار سختی چهارپنج ملیون ازش میگیرم برای خودم

الان سوال من اینه و از این ناراحت م چزا همشون برای همه کس دست ودلباز و خوبن ولی از شوهرم ن فقط میکنن

ی برادر کوچک داره تا شوهرم و میبینه میگه فلان چیزو ندارم فلان چیزم خراب شده از اونورم پولای خودشو میده ب برادر شوهرای دیگه م یا مادر ش یا حتی جاریم

بنظرتون حق داره م اگه اره چکارکنم 

اگه ن چکارکنم بیخیال باشم 

اینم یادم رفت بگم از بهار بهم گفته بودن برام پول عیدی کنار گذاشتن هنوزم ک هندزه ندادن بهم میتونستن نگن (خونه خودم گفتن و دیگه حرفشو نزدن) یا گفتن بدن 

نظرتون 🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم از همین در وارد شو و ازش تعریف کن که مثلاً آدم به دست و دلبازی شما اصلا آدم باورش نمیشه یکی بشنوه که به خانمش ۵ میده . گارد نگیر مهربونم باهاش بخرف تا متقاعد بشه 

یا پیشنهاد پس انداز بده برای روز مبادا

کاملا حق داری، اصلا وظیفه شوهرت نیس ب جاری و برادرشوهر برسه باز پدرومادر ی چیزی،، تنها راهش اینه شو ...

همین الان گفت ی چیزی برای داداش کوچکم بش بده منم گفتم ب چ مناسب ت گفت همینجوری 

گفتم طوری عادتشون دادی فقط ازت سو استفاده میکنه ن 

گفت ب توچ

گفتم هیچی دلم میسوزه برات دیگه خودت میدونی

ببین ظاهرا خوبن اینکه با شما خوبن‌و احترامتونو‌دارن خیلی خوبه. اینکه شوهرتون به برادر یا پدر و مادرش کمک‌کنه هم خوبه ولی جاری دیگه خیلی زوره. 

باز خوبه که ماهیانه ازش پول میگیرین. چون شوهرتون دل رحم بقیه ازش سو استفاده میکنن شما کم کم رو فکرش کار کنین مثلا بهش بگیم وام خونگی بردارین با پولش مثلا ماشین عوض کنین یا زمین بخرین برای بچه هاتون سرمایه بشه و ... اینکه از خانواده ش بد بگین اصلا فایده نداره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

به نظرم به جای شنیدن دل داری های نی نی سایتی ها و یا توصیه هاشون ( البته بعضی توصیه هاشون واقعا خوبه ) ولی در کل بهتره به جا اینکارا مهارت ارتباط با خانواده همسر و همسرت یادبگیری ، میتونی ویس های ابوالفضل طحان یا هم خانم عقیله سلطان پور و یا خانم بیتا حسینی اگه اشتباه نکنم بشنوی و دوره هاش گوش بدی..... این طور که مشخصه مشکل خاصی خدا رو شکر با همسرت نداری و فقط کافیه رو خودت کار کنی یه سری مهارت ها یادبگیری و زندگیت رو شیرین تر کنی🥰🌷

ماشالا درامدش زیاده چ اشکال داره کمک حال خانوادش باشه دلتو بزرگ کن البته باید واسه شمام کم نذاره

عزیزم لقمه های منو میشماره (البته مقصر خودمم از اول خیییییلی کم خرج و قانع بودم بعد رویه عوض کردم 

عزیزم لقمه های منو میشماره (البته مقصر خودمم از اول خیییییلی کم خرج و قانع بودم بعد رویه عوض کردم&nb ...

تا میتونی به بهانه مختلف ازش پول بگیر من یکم تونستم شوهرمو کنترل کنم

خدایا میدانم که میبینی...