2777
2789
عنوان

چجوری با بچه درس بخونم اخه?کسایی که با بچه درس خوندن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که استراحت نداره ! اگه منظورت خوابیدن فقط شبا میخابه ۷ساعت اونم منم مجبورم بخابم چون بعدا بیدارش ...

خب شما باید ساعت خواب تنظیمی برای بچتون داشته باشید 

صبح زود بیدارش کنید ناهار خورد خودش خسته میشه می‌خوابه و اینکه براش بازی فکری بخرین سرگرمش کنید 

من خودم باردار بودم و محصل و طی تمام این دوران که سپری کردم طوری برنامه ریزی داشتم که کنکور دادم 

دانشگاه رفتم و ...

شما بهتره بجای وقت گذاشتن روی درس فعلا مقداری روی برنامه ریزی وقت بزارید و تربیت هر چه بهتر فرزندتون 

نمیشه که یک بچه پنج ساله نه بخوابه نه حرف شنویی داشته باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خب شما باید ساعت خواب تنظیمی برای بچتون داشته باشید  صبح زود بیدارش کنید ناهار خورد خودش خسته ...

میخابه ولی بعدظهرا نمیخابه بااین که صبح ساعت ۷بیدارمیشه 

شبا هم اگه زودبخابونم ازون ور زودتر بیدار میشه ! زوری که نمیشه بچرو خابوند میشه واقعا!? بهش چندبار گفتم بخاب گفت دیگه خابم نمیادخو گشنمه!!! 

بازی فکری هم زیاد نیست برا سنش 

کلا ازاوناس که زودخسته میشه از تنهایی بازی کردن و تکراری بازی کردن!  

منم اومدم درس بخونم جوگیر شدم کنکور  شرکت کردم 

ولی اصلااااااا نرسیدم بخونم ۱ماه دیگه هم آزمونه

بچه من البته نو پاس باید از کمد و کشو و...جمعش کنم همیشه

اون یکی هم مدرسه ای جدا باید با اون کار کنم

ولی اون موقع که اولی به دنیا اومد من دانشجو بودم خوندم بسختی و به خوبی هم تموم شد‌.ولی الان اصلااااا نمیشه.به قول شما شبام که آدم خسته اس زودتر از بچه ها خوابش میگیره 

گمشده در رویا...❤
مرسی عزیزم  دل باید خوش باشه که نیس بخاطر این اقتصاد خراب  

خواهش میکنم عزیزم ، توکلت به خدا باشه، عزیزم پول دلخوشی نمیاره فقط رفاهه، دل زمانی خوش نیست که دور از جونتون داغ عزیز رو دل آدم باشه، کاش من نون خشک می‌خوردم ولی بابام زنده بود

خواهش میکنم عزیزم ، توکلت به خدا باشه، عزیزم پول دلخوشی نمیاره فقط رفاهه، دل زمانی خوش نیست که دور ا ...

خدا صبربده بهتون درک میکنم واقعا داغ عزیز خیلی سخته تحملش

خدا رحمتشون کنه و روحشون درآرامش باشه

خیلی سخته واقعا  خدا خودش کمکت کنه

همچنین شما عزیزم 

سخت هست ولی شدنی.من بچه اولم گاهی با گریه درس خوندم همه هم میگفتن ولش کن انصراف بده ولی آخر از اونایی که مجرد بودن هم بهتر بودم.الانم با مدرکم کار میکنم نه تمام وقت البته. کارای بچه ها هم هست، سخته ولی زندگیه کلش سخته   ان شاالله درسمم ادامه میدم، امسال آزمایشی شرکت میکنم اگه نشد سال بعد.

ما میتواااانیم      

ان شاءالله شمام موفق باشید و به آرزو های قشنگتون برسید

گمشده در رویا...❤