2777
2789
عنوان

میخوام به یه نفر پیام بدم ولی

147 بازدید | 11 پست

با یه اقا اشنا شدم و کراش زدم روش 

حالا انگار از من خوشش اومده 😅

دیگ دیشب تو صحبت هامون شمارشو بهم داد منم براش میس انداختم ، حالا قرار شد بهش پیام بدم باهاش صحبت کنم چون دیگ رفتم از اونجایی ک اون اقاعع بود 

حاز دیشب تا الان ک خیلی زوده پیام بدم ؟! بنظر خودم زوده 

حالا میخوام فردا بهش پیام بدم ولی نمیدونم چی بگم ، میخوام از واتساپ بهش پیام بدم ولی نمیدونم چی بگم

بهم گف نری از اینجا بی معرفت باشی پیام بده باهم در آرتباط باشیم

حالا خودمم روش کراشم🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بذار خودش شروع کنه وگرنه بعدا میگه خودت که شروع کردی من نبودم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبر کن شاید خودش پیام داد

اینم حرفیع ، ولی اخه قرار شد من پیام بدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

صبور باش 

ارهههه

بذار خودش شروع کنه وگرنه بعدا میگه خودت که شروع کردی من نبودم

غلط کرده 

خب بنظرم این یکی دوروز پیام نده فک میکنه  چه خبره

ارهههه دقیقا

یاد یکی از کاربرا افتادم که گفته بود یکی بم شماره داده بود گفته بود ازت خوشم میاد بعد من که بش پیام دادم گفته زهرایی گفتم نه گفته شادی گفتم نه گفته مریمی و گفتم نه...بعد فهمیدم چه هفت خطیه😂😐😐

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

یاد یکی از کاربرا افتادم که گفته بود یکی بم شماره داده بود گفته بود ازت خوشم میاد بعد من که بش پیام ...

🤣🤣🤣🤣 شاید اینم اونجوری باشه شاید واقعا خوب باشه بعد من عکسم سر پروفایلمه

ما چند شب باهم بودیم هر هم دیگرو میدیدم 

ولی خب نمیدونم چجوری باسه ولی ازش خوشم میاد