2777
2789

چند تا بچه سوسول کنارم بودن به چیزایی میگفتن  داشتم از خنده میترکیدم پسره دوست دخترش رو وسط جمع بغل میکرد  ادای گربه درمیاورد میگفت گل میکشم و ... 😂 تا حالا به چنین مسائلی برخورد کردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره و تعجب کردم نسل جدید چقدر راحتن.. تو اتوبوس بچه های دانشگاه علوم تحقیقات پسر و دختر روی زمین نشسته بودن. دست گردن هم انداخته بودن یا رو میله های اتوبوس نشسته بودن و شوخی های خیلی بدی میکردن..برای من تعجب داشت چون زمان ما میگفتن دختر باید سنگین رنگین باشه .. حالا این همه سنگین بودیم کجای دنیا را گرفتیم؟؟؟؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
آره و تعجب کردم نسل جدید چقدر راحتن.. تو اتوبوس بچه های دانشگاه علوم تحقیقات پسر و دختر روی زمین نشس ...

این سنگین رنگین بودن فقط تو ایران مطرحه و چنتا کشور مث ایران بقیه جاهای دنیا روابط به همین شکله ماهم اگه از اول اینجوری چیزایی رو.میدیدیم الان عادی بود برامون و ازش به عنوان کار غیرعرف و شرع یاد نمیکردیم