2777
2789
عنوان

در مقابل این حرف شما چی جوابه خانواده شوهرو میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست

شما نباید جواب بدی جواب دادی خودتو سبک کردی بذار شوهرت جواب بده ‌. اون بهشون بگه نگران نباشین توی مراسم شما فقط بیان بشینین 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تو خودت رو خراب نکن و جواب نده شوهرت بزار جواب بده بگه من آرزو دارم لباس دامادی بپوشم ب شرطی اونا هم ...

میگه ولی حالیشون نی بیشتر موقعهام منو تنها گیر میارن میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مثه فلانی،،،برادربزرگه،،،اونم این حرفازدید؟؟

بگو کاش یه زمینی،هم برای ان پسرتون کنارمیزاشتید که بچها ناراحت نشن ازتبعیض،،،بحث ودظوا ننداز امابفهمون حالیته

کسی که وضیفشو انجالد نمیده،،،نظرهم نده بهتروس  فقط دل میسوزونن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بگو مگه من چند بار قراره عروس بشم ک حسرت به دلم بمونه . اگه کمک هم نمیکنید حداقل دیگ این حرفو هم نگی ...

واقعا من انتظاری ندارم ازشون فقط اعصابمو بهم نریزن هی میشن میگن ما برای فلانی اینجوری عروسی گرفتیم اینکارو کردیم بهترین تالارو گرفتیم بعد به من میرسه میگه نگیرین

اصلا اونا قرار نی کاری کنن برامون خودمون داریم جمع و جور میکنیم برای همه چیمون ولی این حرفاشون تو مخ ...

عه پس مخارج با خودته دختر حیف پول نیست بری جشن بگیری! پولات حروم نکنا اونم اول زندگی 

لباس عروست بپوش ارایش گاه برو ولی جشن به نظر منم زیادیه

میگه ولی حالیشون نی بیشتر موقعهام منو تنها گیر میارن میگن

بگو منم بهش گفتم ولی آرزو داره منم دلم نمیاد هیچی بگم با سیاست رفتار کن ب شرطی همه چی درست بشه خودت رو همیشه عزیز کن اگر از تو عقد با خانواده شوهر ب مشکل بربخوری اونا شمشیر رو برات از رو میبندن پس از من ب شما نصیحت با سیاست رفتار کن 

شرایط مالی تغيير کرده تو دوران متخلف وضع مالی پدر هم‌تغییر کرده بد نمیگن درک کنید عروسی پنج سال پیش ...

من انتظاری ندارم ازشون فقط هی پیش من از عروسی که برای اونا گرفتن نگن هی به منم نگن عروسی نگیر ما خودمون داریم جمع میکنیم برای عروسی

سلام عزیزای دل🥰

استان قدس رضوی 🥳 ۶۰۰۰ پک بمناسبت روز پدر🥰 در نظرگرفته

فقط عزیزان دقت کنید هر شماره یکبار میتونه پک‌رو دریافت کنه پک بصورت تصادفی شامل مواد غذایی و پک های پوشاک میباشد🤩

https://hana.li/PBojS

من الله توفیق

منو ازدعای خیرتون بی نصیب نکنین☺️🙏

عه پس مخارج با خودته دختر حیف پول نیست بری جشن بگیری! پولات حروم نکنا اونم اول زندگی  لباس عرو ...

ما عروسیامون در میاره خرج عروسیو 

خواهرمم سر کرونا همین کارو کرد دوست ندارم مامانمینا انقد هزینه کردن سر عقد و جهاز آرزو رو دلشون بمونه