2777
2789

سلام من وزنم بالاست هیچ جوره لاغر نمیشم رژیم ورزش خسته شدم دیگه 

اگه کسی عمل کرده میگه نظرشو خوبه یا نه تروخدا واقعیت هارم بگین ممنون من فردا میخام برم برای اکو وآندوسکوپی 

همسرم خیلی راضی نیست ولی من خسته شدم واقعا

من برای ۱۶بهمن وقت دارم به امیدخدا

اسلیو میشم

بهترین کاره برات وقتی میگی هیچ جوره پایین نمیای

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

تنها توصیه ام اینه که بهترین دکتر رو انتخاب کن. جراحی خیلی سخت و حساسیه. ریسکش هم بالاست‌. متاسفانه دو مورد رو میشناسم که به قیمت از دست دادن جونشون تموم شد این جراحی!

بر عکس چندین مورد رو هم میشناسم که همیشه میگن بهترین تصمیم زندگیشون اسلیو معده بوده و بسیاااار راضین و حسابی هم خوشتیپ شدن یک سال بعد عمل. 

تنها تفاوت اینا انتخاب دکترشون بود. اون دو نفری که فوت کردن بعد عمل یکی که خیلی عادی رفت زیر دست متخصص جراحی عمومی! کسی که تجربه کافی برای این عمل نداشته! اون یکی هم همینطور بدون تحقیق و مشورت اولین دکتری که پیدا کردو انتخاب کرد‌. 

خیلیییییی در نورد این عمل بخونین. تحقیق کنید‌ مشورت کنید. از سختی هاش بپرسین که خیلی سختی داره واقعا بعد عمل. اینطوری نیست که دیگه چاقی تموم بشه! چند سال بعد اگه باز هم تغذیه رو رعایت نکنی دوباره چاقی بازگشت داره. بعد از تحقیق و مشورت زیاااااااااد و دیدن چند تا دکتر و صحبت کردن با مریضای اون دکتر ها در نهایت تصمیم بگیرین. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای ۱۶بهمن وقت دارم به امیدخدا اسلیو میشم بهترین کاره برات وقتی میگی هیچ جوره پایین نمیای

انشالله ب سلامتی کدوم شهر عملتون هزینه اش چقدر شده؟بعدشم بهمون حتما بگین از احوالاتتون

تنها توصیه ام اینه که بهترین دکتر رو انتخاب کن. جراحی خیلی سخت و حساسیه. ریسکش هم بالاست‌. متاسفانه ...

ممنون عزیزم اره منم از نزدیکانم انجام دادن واقعا راضی هستن 

دکتری که میخام برم فلوشیپ فوق تخصصی جراحی چاقی

سلام خوب هستین خاله ی من عمل کردن درسته وزن کم کردن ولی......از قیافه افتاده افسردگی گرفت موهاش ریخت یکم که بیشتر غذا بخوره حالش بهم میخوره همیشه یبوست داره نمیخوام بترسونمت ولی خواستم بدونی واقعیت رو

انشالله ب سلامتی کدوم شهر عملتون هزینه اش چقدر شده؟بعدشم بهمون حتما بگین از احوالاتتون

سلامت باشی 

تهران دکتر پکنه

غیر از آزمایشات و اندوسکوپی خود اسلیو گفتن ۹۰تومن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
انشالله ب سلامتی منم تهران میخام عمل کنم  دکترم سیدنورالدین دریاباری هستش

هزینه ایشون چقدره؟ bmi شما چنده 

۶۵ گفتن  بی ام ای من۴۴

با این bmi پس بیمه تعلق میگیره 

بنظر من بعد اطمینان و تحقیق راجع به دکتر حتما این عمل و انجام بدید چون عوارض چاقی واقعا خطرناک‌تره