2777
2789
عنوان

چیکار کنم بخدا خسته شدم 😩😩😩

327 بازدید | 29 پست

دخترم مدرسه دستشویی نمیره اینقدر نگه می‌دارد شورتش کثیف میشه منم اینقدر حرص میخورم میگم چرا نمیری میگه دستشویی مدرسه کثیفه 😭😭😭بخدا کم آوردم اعصابم نمی‌کشه حرصم درمیاد می‌خوام نزنمش بازم اینکارو تکرار می‌کنه الان سه روزه دقیقا کار ما این شده قبلا فقط دستشویی کوچیکشو نگه می‌داشت تا می‌رسید مهلت نمی‌داد لباسشو در بیارم الان شورتشو کثیف می‌کنه نمیدونم چه خاکی بریزم سرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فک میکنی مدرسه دسشویی کثیف تر از اینه که شورتت کثیفه ؟؟؟ اگر دیدی واقعا جدیه و وسواس داره ببرش ...

اره وسواس داره چون خودمم دارم ولی ن اینکه لباسشو بخواد کثیف کنه بهش اتفاقا همینا رو گفتم گفتم شورتت کثیف بشه کثیفتره یا دستشویی مدرسه استرسم داره دیروز به خانومشون گفته به مامانم نگو 

یاخدایه مشکل دیگه به مشکلات دیگم اضافه شدپسرمنم حساسه دسشویی کثیف باشه جایی نمیره اگه بودبیاداصلا😩😩😩😩سال بعدم قراره بره مدرسه من نمیفهمم چرابعضیاگاون خونه ی خودتونم میرین میرینین نمیشورین دسشویی عمومی هامدرسه هامیبینی یادگاری گذاشته 

پایان هدف آخرخرداد  

بهش آموزش بده چیکار کنه مثلا دستکش یکبار مصرف بهش بده بگو در و شیر آب رو با این بازو بسته کنه، لباستو خوب خوب جمع کن که به جایی نخوره و...

یا شورتشو نشونش بده بگو این کثیف تر یا دستشویی های مدرسه و حتی اگر دیدی پافشاری داره شورتشو بده بو کنه بگو کم کم بدنتم بوی بد همینو میگیره

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

نمیدونم بعضیا چطور میگن دسشویی آلودست و باعث مریضی میشه از نظر علمی چون بدن برخوردی با زمین و اشیا ندارهدآلودگی نداره حتی احتمال عفونتم نیست فقط کافیه شلنک رو با دستمال کاغذی یا دستکش پلاستیکی برداره