2777
2789

شرایط خودت چیه

بحز شغل و موقعیت اجتماعی اخلاق و رفتارش خیلی مهمه

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پول لازمه زندگیه نه همه چی 

خودش و اخلاقش مهمه 

اونم که یه بچه داره ، همه خانوما بدونن زندگی با یه مردی که بچه داره سخته و قرار نیس که بشین سوگلی شوهرجون ، چنان خون به جگر میکنن یا خودشون یا خانواده شون بیشتر هم بابت بچه یه داستانایی میکنن عجیب ، ندیدم دور و برم که کسی زن یه مرد مطلقه بچه دا بشه و آرامش داشته باشه

من متاهلم ولی بستگی داره اون موقع چندسالم باشه باید ببینم بچش اصلا راضیه؟بچه ی سازگاریه؟خودش چه آدمیه اونوقت ممکنه قبول کنم ولی کلا ترس دارم که برنگرده به همسر سابقش سرنوشت منو گند بزنه توشچون اینجوری داشتیم تو فامیل بعد ۲۰سال زندگی طرف برگشت به زن اولش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

حالا من یه طلا فروش میشناسم بدبخت از ترس خانومش واتساپ پیام هارو پاک می‌کنه محدود می‌کنه .حالا صحبتون درمورد طلا آورده یا نه مثلا ..

بیچاره از ترس رتشه ..

حالا میری حضوری خیلی خوش برخوردم هست

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

مواظب باش خواهر ، فک کن آخرین فرصته برای تشکیل خانواده ، اگر خدایی نکرده مشکل دار باشه اخلاقش دیگه ه ...

اگه اخلاقش خانوادش اوکی باشه چی قبول میکنی...من تمام حواسم رفته پیش بچه ک چ مشکلاتی میتونه برام درست کنه

به نام 

فک نکنم پول عادی بشه خواهر اون چهره س که عادی میشه 

میشه عزیزم فرداخدای نکرده فهمیدی دسته بزن داره یا خیانت میکنه یا مواد یا هرررررر چیزی دیگه خوشی زندگی ازت گرفته میشه پول خوشبختی نمیاره 

بستگی به اخلاق اینا داره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه چن سالشه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟