2777
2789

سلام دوستای گلم من از یکی دو ماهگی دخترکم مبتلا به اگزما آتوپیک بود از بهترین متخصصان آلرژی تهران گرفته تا بهترین متخصصان کودکان و پوست و گوارش همه یه حرف میزدن . خانم دختر شما اگزما آتوپیک داره و تا سه چهار سالگی درمان نمیشه فقط باید کنترل کنی. جدای از هزینه و داروهای کورتون داری که دمار از زندگی سه تایی مون درآورده بود خارش و زخم و خونی شدن پوست دخترم نمکی بود رو زخم هامون دیگه همه مون خسته شده بودیم و نا امید. تا این که سرما خوردگی گرفت و شد قوس بالا قوس و یه هفته خواب و خوراک از همه مون گرفته شد. چن باری به همسرم میگفتم که پوشک هاش پودر پس میده و اصن به ذهنمون خطور نکرد که ممکنه از این پودر جذب پوشاک دخترم حساسیتش عود میکنه. تا این که همسرم گفت می خوای مارک پوشکشو عوض کنم. منم گفتم باشه همین که مارکشو عوض کردم اگزماهاش پسرفت کرد و روز به روز بهتر شد و الان که دارم اینو مینویسم دخترم یکسالش شده و من می خوام اون کارخونه پوشک که باعث شد دخترم انواع کورتون به پوسش بخوره و اصلا از کودکیش لذت نبردیم رو درش و تخته کنم . یعنی دارم میسوزم از اون همه پولی که بابت لوسیون و شامپو و ویزیت و ... به جیب این تاجر های دارو تزریق شد. و دریغغعغ از بهبود . امیدوارم که به دردتون بخوره . مارک پوشکی که باعث اگزمای دخترم شد مای بی بی بود. خدا ازشون نگذره همش پودر پس میداد و اون پودره که من حس میکنم وارد مجرای ادارش میشد وارد روده ش میشد حساسیت میداد به دختر زیبای من. 

سلام عزیزم 

نوزاد من روی صورتش اگزما داره و منم به شدت ناامیدم 

شما تو تاپیکتون نگفتین کدوم قسمت بدن دخترتون اگزما داشته ،خداروشکر منوجه شدین، پسر منم مای بیبی میبندم و شک کردم ،کاش جوا ب بدی مامان گل

سلام عزیزم  نوزاد من روی صورتش اگزما داره و منم به شدت ناامیدم  شما تو تاپیکتون نگفتین ک ...

سلام عزیزم دختر من صورت و پاهاش کلا اگزما بود لپ هاش و ران هاش خوب خوب شدن فقط یکم از ساق پاهاش مونده اوتم فک کنم به خاطر کمبود کلسیم باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دختر من صورت و پاهاش کلا اگزما بود لپ هاش و ران هاش خوب خوب شدن فقط یکم از ساق پاهاش موند ...

ممنون جواب دادی گلم،من دیگه بیچاره شدم سر این اگزما ،پوشکشو به مولفیکس تغییر دادم فرقی نکرد،ببین همه چی خوبه تا زمانی که نخارونه اگر صورت و سرشو بخارونه سرش پوسته ریزی وحشتناک میکنه و صورتش کنار گوشش خصوصا پوست قرمز و ضخیم میشه اصلا یه وضعی گیر کردما 

ممنون جواب دادی گلم،من دیگه بیچاره شدم سر این اگزما ،پوشکشو به مولفیکس تغییر دادم فرقی نکرد،ببین همه ...

واسه دخترم منم خیلی داغون بود خون می اومد ولی شکر خدا از وقتی پوشکشو عوض کردم بهتر شده بهش نئوتادین بده دکتر کودکانش داده خیلی موثره

وای چه جالب منم دخترم دونه میریخت هیچ دارویی هم روش جواب نداد چند وقتی پیش دیدم پاهاش قرمز شده پوشکشو ک مای بی بی بود عوض کردم مولفیکس خریدم یهویی خوب شد فک کردم همینطوری خوب شده پس نگو از اون بوده🥹

واسه دخترم منم خیلی داغون بود خون می اومد ولی شکر خدا از وقتی پوشکشو عوض کردم بهتر شده بهش نئوتادین ...

ممنونم گلم من زادیتن هم میدم ولی دونه ها شدیدتر شده و امرثز بردم فوق تخصص گفتن الرژی شدید به شیر هست ولیییییییی متوجه یه نکته ای شدم به نظرم به مایع لباسشوییش حساسیت داره و منه ساده همش ایرانی خریدم فردا چیکو میخرم ببینم چطور میشه ،میدونی دستمش دستش میکنم و دستکشارو با دو قطره مایع لباسشویی و اب حوش میشورم و امروز دیدم روی دستاش اگزما زده رو پنجه دستش و به نظرم مشکل اصلی مایع لباسشوییش هست ،انشالله همین باشه و راحت شه بچم

ممنونم گلم من زادیتن هم میدم ولی دونه ها شدیدتر شده و امرثز بردم فوق تخصص گفتن الرژی شدید به شیر هست ...

انشالله که برطرف بشه واسه دختر من خفیفتر شده ولی خیلی بهتره ولی کامل نرفته

انشالله که برطرف بشه واسه دختر من خفیفتر شده ولی خیلی بهتره ولی کامل نرفته

دختر من پوشک ما بی بی رو گذاشتم کنار مولفیکس خریدم و تغییری نکرد چون مولفیکس پس میداد هانیز خریدم و دونه ها خیلیییی بهتر شد بعنی خاک بر سر این شرکتا ،چقد به طفل معصومم ضد حساسیت داده بودم

دختر من پوشک ما بی بی رو گذاشتم کنار مولفیکس خریدم و تغییری نکرد چون مولفیکس پس میداد هانیز خریدم و ...

دقیقا همینه من شوهرم متوجه شد وگرنه دخترم با پماد و کورتون تا الان زبونم لال از دست رفته بود