2777
2789
عنوان

دوستان در مورد زبان انگلیسی سوال دارم😅🤍🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
هزینشو میدونی ؟ بگم فشرده میخام باز ازم ازمون میگیرن؟

تعین سطح که باید بدی حتما . فکر کنم ۸۰۰ تومن باشه حداقل 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ببین حقیقتا زلان اخر نداره چون خیلی فرارِ هر اموزشگاهی میگه فلان موقع زبان تموم میشه دروغ میگه  ...

خب همین که این tts بگیرم بتونم تیچر بشم خیلی خوبه 

اینو میخام 😮‍💨🥺

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعین سطح که باید بدی حتما . فکر کنم ۸۰۰ تومن باشه حداقل 

هر ترمش درسته؟ هر دوهفته 8۰۰ اینطورا؟ 

آزمونش سخته؟ یا ن میتونم از الان خودمو آماده کنم که تعیین سطحو خوب بدم؟

خب همین که این tts بگیرم بتونم تیچر بشم خیلی خوبه  اینو میخام 😮‍💨🥺

ببین منتطر اون مدرک نمون ، به سطح upper intermediate هم رسیدی برو آموزشگاههای معمولی بگو میخام تدریس کنم 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

هر ترمش درسته؟ هر دوهفته 8۰۰ اینطورا؟  آزمونش سخته؟ یا ن میتونم از الان خودمو آماده کنم که تعی ...

آره هر ترم ، ولی دقیق نمیدونم 

یه دوره بکن گرامر و اینارو،  ولی سخت نیست

ببین منتطر اون مدرک نمون ، به سطح upper intermediate هم رسیدی برو آموزشگاههای معمولی بگو میخام تدریس ...

حدود چندسال زبان میبره اگه از سطح کم شروع کنم حتی؟

حدود چندسال زبان میبره اگه از سطح کم شروع کنم حتی؟

از مبتدی تا متوسط؟ بستگی داره ، زیاد بخونی خیلی ، یه سال الی دوسال

یعنی مثلا یه دوره فقط گرامر کلی تدریس میدن؟ 

نه واسه تعیین سطح میگم 

ببین حقیقتا زبان اخر نداره چون خیلی فرارِ هر اموزشگاهی میگه فلان موقع زبان تموم میشه دروغ میگه  ...

عزیزم شما از چه سطحی شروع کردی بیگینر یا بالاتر ؟ و اینکه  فشرده برداشتی یا نه عادی؟

از مبتدی تا متوسط؟ بستگی داره ، زیاد بخونی خیلی ، یه سال الی دوسال

مرسی عزیزم خیلی کمکم کردی 

گرامر هارو یک هفته میخام واس خودم بخونم بعد برم کلاس واس تعیین سطح

نه واسه تعیین سطح میگم 

شما الان راحت میتونین صحبت کنید انگلیسی؟ و اینکه چقد طول کشید که راحت صحبت کردید؟ خیلی صحبت کردنه و اینا برام مهمه