2777
2789
عنوان

سلام ، تعبیر خوابای عجیب من

53 بازدید | 6 پست

من چند وقته که دارم جاهای خیلی خیلی قدیمی رو خواب میبینم ،مثلا دیشب خواب میدیدم دارم تو یه راه باریکه میرم که پر از توپ های قدیمی که واسه جنگ استفاده میشدن هست ، مردم لباسای قدیمی پوشیده بودن و اصلا ماشین نبود جالبیش این بود که منم میگفتم چرا اینقدر قدیمی هست میگفتن هنوز باز سازی نشده ، قبلا خواب میدیم دارم از بازار های خیلی قدیمی خرید میکنم با آدمایی که لباسای قدیمی پوشیدن یا با خانمایی با پوشش خانمایی هستن که الان میگن فا ل میگیرن ، اونجوری لباس پوشیده بودن،. کسی هست بدونه معنی اینا چیه 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه ؟ من خودم اصلا اعتقادی به تناسخ و اینا ندارم واسه همینه که اینقدر واسم عجیبه

اعتقاد داشته باش چون وجود داره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

منم یه خواب تکراری دارم که هیمشه میبینم ولی به شکل های مختلف واون اینکه تویه ساختمون متروکه تویه شهرغریب وخرابه طور موندم وراه خروجوپیدانمیکنم هربار جای ساختمون ومدل وتوش عوض میشه ولی موضوع همونه نمیدونم علتش چیع

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
منم یه خواب تکراری دارم که هیمشه میبینم ولی به شکل های مختلف واون اینکه تویه ساختمون متروکه تویه شهر ...

حالا من مکان های مختلف میبینم ولی میگم قدیمی ، یعنی ظاهر و مدل و آدما کاملا قدیمی هست هی میام فراموش کنم باز خواب میبینم

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙