2777
2789
عنوان

برا خونه تکونی چکارا کردین؟

110 بازدید | 15 پست

بیاید ترفند هایی که بلدید رو بگید تا بتونیم یه خونه تکونی حسابی بکنیم🥰

اول از همه من مشکل زرد شدن  وسایل برقی سفید رو دارم که هر کار کردم نرفت ،شما چطوری سفیدشون میکنید؟

منم لایک کن

موقع شستن سرویس بهداشتی روی شیرآلات رو با پارچه بپوشونید تا بخار مواد شوینده رنگشون رو تیره نکنه

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیییچی

من پرده هارو قشنگ شستم ،نمیندازم تو ماشین با دست و صابون رخت شویی اول صابون مالی مینمایم بعد چنگ میزنم بعدش می‌شورم و دوباره با تاید می‌شورم که بوی صابون بره

اگر تغییر کنه چه جوری باید پاکش کنیم ،لایک کردم ❤️

با سرکه و جوش شیرین یا فویل خالی بکش روش

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

یعنی فرش ننداختی اصلا؟

چرا فرشم انداختم 

چون بچه کوچیک دارم دیگه موکت هم انداختم که خیالم راحت باشه،یهو خدای نکرده پاش سر نخوره رو سرامیک

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

زردی وسایل برقی سفید رو چطوری مثل روز اولش میکنید؟من که دستم کنده شد بس که با سفید کننده جوش شیرین سابیدم،البته اکسیدان هم امتحان کردم گذاشتم آفتاب چهار ساعت موند بهتر شد اما سفیده سفید نشد

بهش اکسیدان میزنی سلفون میکشی میزاری جلو افتاب منم ترفندش رو دیدم انجام ندادم

اینم انجام دادم اما نمی‌دونم چرا سفید نشد البته خیلی بهتر شدا اما مثل روز اول نشد

من پرده هارو قشنگ شستم ،نمیندازم تو ماشین با دست و صابون رخت شویی اول صابون مالی مینمایم بعد چنگ میز ...

من فقط میخوام تور پذیرایی بشورم

مخمل هاش تمیزه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم