2777
2789

نوزاد ۲۴ روزه دارم

رفلاکس داره،پشت حلقش خلط بود بردیم دکتر گفت از رفلاکسه و زیاد بهش شیرمیدی و اگه اینطوری پیش بره میریزه تو ریه هاش😔گفت چون زیاد میک میزنه باعث شده گوششم قرمز شده داخلش،گفت باید سه ساعت یه بار شیر بدی

اخه نوزاد چجوری باید سه ساعت یه بار شیر بخوره خیییلی گریه میکنه اصلا نمیشه سه ساعت یکبار شیر داد،شما تجربه داشتین تو این زمینه؟توروخدا بگین چیکار کنم،دوساعت یه بار بدم شیر چی میشه؟😔 بچه قرمز میشه از شدت گریه وقتی نمیخوام شیر بدم بهش

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍

پسرمن رفلاکس داشت کلا شیر تو بیداری نمیخورد تو خواب بهش میدادم مشکل شمارو نداشتم ولی خب از دکترش بپرس ببین نمیشه همون دوساعت یبار ولی با مقدار کمتر بهش بدی؟

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

پسرمن رفلاکس داشت کلا شیر تو بیداری نمیخورد تو خواب بهش میدادم مشکل شمارو نداشتم ولی خب از دکترش بپر ...

گفته سه ساعت یه بار ده دیقه یه طرفو میدی بعد سه ساعت ده دیقه طرف دیگه رو

بخدا درمونده شدم انقدر کلافم که حد نداره،نمیدونم چیکار کنم😔

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته سه ساعت یه بار ده دیقه یه طرفو میدی بعد سه ساعت ده دیقه طرف دیگه رو بخدا درمونده شدم انقدر کلا ...

چی بگم خواهر منکه پسرم روهمین رفلاکس شیرخشکی شد و شیر مخصوص رفلاکس میخورد با دارو ولی خیلی سخت بود بچم از ی ماهگی تو بیداری اصلا شیرنمیخورد تو خوابم به بدبختی مجبور بودم ساعت کوک کنم بیداربشم اونم بعضی وقتا بازم نمیخورد 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔