2777
2789

سلام خانومای گل من هفته ۳۲+۳هستم از هفته ۳۰تقریبا دردایی شبیه درد پریودی دارم ک منظم نیس.دکترم گف اخراین ماه بیا بهت وقت زایمان بدم،زایمانم طبیعیه،ترخدا بیایین بهم روحیه بدین خیلی استرس دارم😿

آذر ماهیا عشقن❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو میتونی نی نی خوشگلتو بغل کنی بوسش کنی  سوره واقعه رو بخون بچت راحت بدنیا میاد

.مرسی گلم 💗😍واقعا تاثیر داره؟ قران زیاد میخونم.واقعه رو نمیدونسم

آذر ماهیا عشقن❤
😥چقد اخرای بارداری دیر میگذره و پر استرسه 

اره قبلا هفته هام مث باد میگذش الان حس میکنم ب زور داره میگذره واقعا خیلی خسته شدم شوهرم بدتر از من.همه کارامو اون میکنه دیگ😂

آذر ماهیا عشقن❤
اره قبلا هفته هام مث باد میگذش الان حس میکنم ب زور داره میگذره واقعا خیلی خسته شدم شوهرم بدتر از من. ...

واقعا مکافاتیه منم خیلی اذیتم سنگین شدم بدجور دل درد و لگن درد درد استخوان واژن بدتره 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
واقعا مکافاتیه منم خیلی اذیتم سنگین شدم بدجور دل درد و لگن درد درد استخوان واژن بدتره 

وای اره انگار استخون واژنم داره متلاشی میشه😂این اواخرم همش خوابالوام.رااااسی شمام شکم و بدنتون ترک برداشته؟؟؟

آذر ماهیا عشقن❤
وای اره انگار استخون واژنم داره متلاشی میشه😂این اواخرم همش خوابالوام.رااااسی شمام شکم و بدنتون ترک ...

من شکم و پهلو اره ترک برداشته و خارش داره 

منم همینطور خوابم میاد خخخ 

من شکم و پهلو اره ترک برداشته و خارش داره  منم همینطور خوابم میاد خخخ

روعن زیتون بزن..من گاهی وقتا میزنم اونم بو بد میده لامصب خجالت میکشم از شوهرم☺😂

آذر ماهیا عشقن❤
روعن زیتون بزن..من گاهی وقتا میزنم اونم بو بد میده لامصب خجالت میکشم از شوهرم☺😂

من روغن از داروخونه دکترم نوشت گرفتم