2777
2789
عنوان

تاپیکای نی نی سایت امروز مثل بقیه روزا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست
دیروز همه از پدراشون مینالیدن

یا داشتن خودکشی میکردن!!!

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 بیکارم خواهر بیکار

ولی با این همه عضویت 

پست تون خیلی کمه

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

آی ننه فدا سرت بازم میان نگران نباش😂😂😂

😂😂😂😂😂بخدا انقدر سر گرم نی نی سایت بودم خواستم تمام پیازایی که مامانم خریده رو بشورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

رفته بود خرید زنگ زد گفت نمیتونم بیام بالا بیا اینارو ببر تو همین تاپیک خودم بودم داشتم جواب کامنتا رو میدادم گفتم بزار اینا میوه و چیرایی که خریده رو بشورم یه لحظه هواسم پرت شد نزدیگ بود پیازارو هم بشورم😂😂😂

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
یا داشتن خودکشی میکردن!!!

اونایی که تاپیک خودکشی میزنن واسه پربازدید کردن وگرنه کسی بخواد خودکشی کنه هیچ وقت به زبون نمیاره میره و خودشو خلاص میکنه

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
امروز تاپیک ها سم شده

😂😂😂😂

😂😂😂😂😂بخدا انقدر سر گرم نی نی سایت بودم خواستم تمام پیازایی که مامانم خریده رو بشورم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

🤣🤣🤣🤣الهی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
امروز تاپیک ها سم شده

پس چرا من نمیبینم🤦‍♀️🤦‍♀️

پره تاپیک جنسی شده  هرچی مرد مریض ریخته

خداییش خیلی ناجوره کلی بچه میاد تو سایت هیچکس رعایت نمیکنه😔

اونایی که تاپیک خودکشی میزنن واسه پربازدید کردن وگرنه کسی بخواد خودکشی کنه هیچ وقت به زبون نمیاره می ...

نه این حرف اصلا درست نیس 

من خیلیا دیدم بعد اینکه گفتن خودکشی کردن

من هر روز سر میزنم بلکه یه تاپیک با یه موضوع اجتماعی یه موضوع که فکر آدمو به چالش بکشه یه گفتگوی خوب ...

دقیقا هی داره بدترم میشه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ولی خیلی تجربه کسب کردین از نی نی سایت حسودیم شد چهارده سال تو نی نی سایت بودین چهارده هزار پست هم د ...

از نی نی سایت یاد گرفتم جواب کسی ندم سکوت کنم

خودم درگیر حاشیه و مسائل بی‌ربط نکنم 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!