2777
2789
عنوان

آمپول هورمون رشد

874 بازدید | 29 پست

کیا برای فرزندشون آمپول هورمون رشد استفاده کردن؟ تاثیری داره؟ ضرر نداره؟ دخترم 7 سالش هست و قدش نسبت به همسالانش کوتاه‌تر. البته همه ی آزمایش‌ها رو انجام داد و کمبود هورمون رشد نداشت و دکتر گفت ارثی مثل خودتون هست. من خودم 153 هست قدم 😢

دوست دارم قدش بلند بشه به نظرتون با آمپول هورمون رشد می تونم نتیجه بگیرم مشهد پیش دکتر سمیه هاشمیان بردم گفتن آمپول تجویز می کنیم اگه قدش بلندتر شد ادامه میدیم اگر نه ادامه نمی دیم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چی بنویسم
1
100%
چی بنویسم!!!
0
0%

منم دخترم ۷سالشه ۱۱۱هست.دکتر بردم ویتامین و مکمل داد ولی اثر نکرد.قرار ۸ این ماه ببرم اگه فرقی نکرده باشه آمپول میده..دختر منم کوتاهی ارثی داره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در صورتی اثر داره که ژن بلندی یا قد متوسط رو داشته باشه

با یه متخصص حاذق مشورت کن حتما

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
ویتامین چی میدی؟ من یک سالو نیم زینک و مولتی دادم هیچ فرقی نکرد 

گین آپ.

ارژیتال.

اون‌یکی یادم نیست

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

والیبال بسکتبال ثبت نامش کنم فک نکنم بیشتر از چند سانت تاثیر داشته باشه فاکتور ارث بیشتر تاثیرداره

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست