2777
2789
عنوان

به هیچ احدوناسی اعتمادنکنید😥

2698 بازدید | 78 پست

بچها خواهرم دوشب پیش باپسرش تنهاخونه بودن وشوهرش برانجام کاری به روستای پدریش رفته بوده ونتونسته برگرده 

برادرشوهرش توی شهراینادرس میخونه وبعضی ازشبامیادخونه ی اینامیمونه اونشبم میادنمیدونسته داداشش خونه نیست خواهرم جای اونوتوی هال میندازه وخودش وپسرشم توی اتاق میخوابن وخییلی هم به این برادرشوهرش اعتمادداشته

دراتاقوکامل چفت نمیکنه بخاطراینکه بخاریشون گازیه ومیترسیده گازبگیرتشون. میگه نصف شب حس کردم یه دستی توکمرم داره حرکت میگنه برگشتم دیدم این کصافته تادیدبیدارشدم سریع برگشت توی هال خواهرم میگه دهنم چفت شده بودطپش شدید قلب.یکم که حالم بهترشد  بشوهرم پیام دادم که تابيداربشه بخونه گفتم فقط به این کصافت بگوتاچشمم بهش نیفتاده گورشو گم کنه الانم تواین دوروزاومده خونه ی مامٱنم استرسی شده حس افسردگی داره یهویی میزنه زیرگریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مریض جنسی اسکلی😬

فک نکرد مثلا تهش چی میشه؟ چه بلایی سرش میاد؟ به ناموس داداشش چشم داره ! 

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!