2777
2789
عنوان

کمک تاخیر در واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 20058 بازدید | 80 پست
عزیزم من نزدم و دخترم دوسال و دوماهش هیچ مشکلی نداشته

من یک سال و 9 ماهش بود که واکسن هاش رو زدم خیلی خوب بود

با اینکه این واکسن درد شدیدی داره اما گریه زیاد نکرد چون باهاش صحبت می کردم که پات درد می کنه زیاد تکون نده 

در صورتی که بچه 1.5 ساله اینو نمی فهمه

در مورد نزدن هم خانم درمانگاهی گفت با این اتباعی که توی کشور هستند و ممکنه بیماری های مختلف رو بیارن بزنی بهتره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم واکسن یک سالگی پسرم رو به خاطر سرماخوردگی پیاپی دیر زدم شما واکسن ۱۸ ماهگیش رو سر وقت زدید ...

سلام گلم ببخشید دیر میام سایت یه مدت خراب بود دیگه نیومدم شرمنده

ولا من بجز واکسن چهارماهگی و شیش ماهگی دیگه بقیه با تاخیر زدم اخه کلا واکسن نبود  چند ماه میگذشت از موعدش بعد میزدیم بهورز ک میگفت هیچ مشکلی نیست  شمام بپرس فک نکنم مشکلی باشه 

چی میگی خانم واکسن خودش تب میاره فکر کن یه بچه مریضه تب داره بره واکسن هم بزنه تب واکسن و دردش و ویر ...

خانم یکسری سرماخوردگی یا تب یا ویروس مانع از زدن واکسن نمیشن.شما اگر حتی یکدفعه دفترچه بهداشت دلبندتان مطالعه می‌کردید متوجه می‌شدید.با وجود تب خفیف یا سرماخوردگی واکسن میزنن.این دوست از کادر درمان بودن خیر شما رو میخواستن.واکسنهارو بزنین سر موعود یا نهایت شنیدم تا ۱ماه تاخیر اشکالی نداره ولی نزدن واکسن واقعا کار یه آدم جاهل هست.و آنهایی که نمیزنن ده پله از جاهلیت پایین‌تر هستن.دوستان اون بچه هایی که با زدن واکسن واکنش شدیدی نشان میدن مطمئنا علائمی هرچند خفیف از قبل داشتن و نباید مثلا واکسن ثلاث ۱۸ماهگی رو میزدن و بجاش ۲گانه میزدن ولی از صدقه سر مادر پدرهای آگاه علائم های بچه نادیده گرفته میشه و پیگیری نمیکنن با متخصص مشورت نمیکنن و اطلاعات دقیق به مراکز بهداشت یا واکسیناسیون نمیدن،بچه گناهی به اشتباه واکسنی رو میزنه که نباید میزنه و اینطور میشه که بعد از واکسن علائم بیشتر و بیشتر میشه بطوری که مادرها مد ها میگن معلوم نیست این واکسن ها چیه بچه من زد اینطور شد اونطور شد.خواهشا الویت خودتون بزارین سلامتی بچه ها تون چون نسل بعدی رو تشکیل میدن و کوچکترین حرکات بچه هاتون رو که غیر عادی هست تحت نظر بگیرین.ایشالا که چیزی نیست اما حتی یه نگاه یا حیره شدن ساده کودک میتونه نشان دهنده تشنج باشه و کودکی که تشنج کرده باشه با ۱۰۰هزار تومن بیمارستان دولتی نوار مغز میگیرن و مشخص میشه.و دکتر بشما نامه میده واکسن ۳گانه نزنین بجاش دوگانه بزنین.به همین راحتی .ولی نزدن واکسن کاری از پیش نمی‌بره و سلامتی کودک شما بخطر میندازه. و در نهایت جامعه مریضی خواهیم داشت .