2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست
اگه نشدی تا یک هفته دیگه برو دکتر 

آره شاید یه چیزیم هست ...میترسم عفونت و ندارم شبو و خارش نیست سینه هم تیر میکشد درد می‌کنه زیر دلممم یه چند دیگه درد می‌کنه انگار می‌خوام پری بشم بعد درد نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شاید یه چیزیم هست ...میترسم عفونت و ندارم شبو و خارش نیست سینه هم تیر میکشد درد می‌کنه زیر دلممم ...

نه ان شاءالله که بارداری

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک ماه با ازمایش خون منفی احتمال زیاد منفی باشه دیگه . اما خوب تا دو سه هفته دیگه اگر پری نشدی امیدی ...

میترسم بچه نباشه ...چیز دیگه باشه مریضی چیزی ...سینه هام تیر میکشد از کمرم درد می‌کنه زیر دلممم درد داره خستگی هم دارم انگار چیکار کردم 

خوب آزمایش منفی شد امیدی ندارم دیگه ..یه هفته بعد. عقب افتادگی پری دادم آزمایش درسته 

نمیدونم هرجور میدونی ولی یا برو دکتر یا دوروز دیگه آز بده

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=325634861]ممکن هست لقاح دیر صورت گرفته باشه و هنوز تو آزمایش بارداری مشخص نشده باشه ، ممکنم ه ...

بله ممکنه لقاح دیر تر صورت بگیره و هنوز هورمون بارداری به مقداری وارد خون نشده ک تو آزمایش مشخص بشه