2777
2789

در حال نگارش مقاله دومم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سرهمین موضوع ردشدم...منم میخوام شروع کنم بنویسم

من این ترم خدا بخواد از تزم دفاع میکنم

برای مصاحبه مدرک زبان داشتم با دوتا مقاله کنفرانسی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

باراولتون هست؟ چندسالتونه

من بار دوم قبول شدم

بار اول اصلا مجاز به انتخاب رشته نبودم چون تغییر رشته داده بودم

من این ترم خدا بخواد از تزم دفاع میکنم برای مصاحبه مدرک زبان داشتم با دوتا مقاله کنفرانسی

زباا آخ گفتین....من ۴تا کنفرانسی داشتم ولی هیچ کدوم ب دردم نخورد..

پایان نامه و مقاله غیرمرتبط...

همون زبان خیلی کمکتون کرده احتمالا..

من بار دوم قبول شدم بار اول اصلا مجاز به انتخاب رشته نبودم چون تغییر رشته داده بودم

من امسال بارسوم هست ک میخوام شرکت کنم...باراول کلت مجاز نبودم باردومم نمیدونستم تومصاحبه میخوان چیا بپرسن آمادگیشو نداشتم

من امسال بارسوم هست ک میخوام شرکت کنم...باراول کلت مجاز نبودم باردومم نمیدونستم تومصاحبه میخوان چیا ...

انشالله قبول میشی عزیزم

بیشتر از دکتری به فکر شغل باش

انشالله قبول میشی عزیزم بیشتر از دکتری به فکر شغل باش

اوهوم خودمم ب این نتیجه رسیدم چون نتیجع مصاحبه دکتری بیشترازینکه تعدادمقالع باشه سلیقه اساتیده بخاطر همین احتماله...اونم من که ۳۱هستم معلوم نیست بشه یانشه...نمیتونم ک عمرم رو درانتظار نتیجه دکتری بزارم...بالاخره ک زندگی خودمم سلامتیم مهمه...بعد۲سال دکتری دادن کاملا متوجه شدم ک اززندگی نباید عقب بمونم...دکتری باید بخشی اززندگیم باشه ن همش..یکی ازدوستام بعد دکتری تخصص الان رفت معلم مدرسه شده...خب اونو همون بالیسانسم میتونس

اوهوم خودمم ب این نتیجه رسیدم چون نتیجع مصاحبه دکتری بیشترازینکه تعدادمقالع باشه سلیقه اساتیده بخاطر ...

موافقم باهات

دکتری خوندن برای کسی که قصد داره استاد دانشگاه بشه خوبه

وگرنه بقیه مشاغل بقول شما با همون لیسانس هم میشه 

من خودم صرفا جهت علاقه به تحصیل دارم میخونم

وگرنه تو یه شرکت خصوصی دارم کار میکنم نه تو حقوقم تاثیر داره نه شغلم هیچی

فقط بهم میگن خانم دکتر